Minns ♥

Idag skulle papsen fyllt 52 år… Två födelsedagar har vi fått fira utan honom, det känns så fel!

Jag är inte ett dugg mindre ledsen nu, men man har lärt sig leva med sorgen. Jag vet nu i allt jag gör att pappa inte finns mer, när det var nyss så kunde man inte förstå det. Men det är så jobbigt att tänka på allt som hänt. Men pappa finns med i tankarna hela dagarna, vad man än gör.. Jag tänker på honom och pratar om honom konstant. Ibland kan jag säga till Andreas ”Ja, men så gör ju pappa alltid med! … Eller gjorde…”.
Imorgon hade pappa fått följa med till Nellies dagis på lussefirandet om han hade varit ledig. Och jag kan riktigt se framför mig hur stolt han hade varit!
.
Lämna en kommentar ?

1 Kommentarer.

  1. […] Minns ??? | niefrida.se […]

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>