Bättre..

Idag har Nellie varit riktigt pigg. Hon fick i sig 150 ml välling imorse så det är klart att det stärker henne lite. Vi har varit ute hela dagen idag och det har gått jättebra, fast Nellie har mest suttit och myst i vagnen.

Det bidde ingen ny lägenhetdenna gången. Är för många före i kö än så länge. Men vi väntar tappert på nästa chans =)

Nu ska vi snart grilla korv innan jag ska till jobbet. Nellie fick syn på korv inne på Willys och blev helt till sig och pekade och sa ”KORV”! (Fast med ett pruttljud istället för R). Så det fick det bli till middag idag, så får vi hoppas att hon äter när hon fått välja maten.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>