KAOS…

…är det hemma just nu. Måste packa, tvätta fönster, göra rent ugnen, köra till tippen, fixa i förrådet. Samtidigt som Nellie ska stimuleras. Idag har hon dessutom haft feber så hon har varit trött och hängig. Synd, för det är hennes sista vecka på dagis nu så det hade varit roligt för henne att träffa barnen. Men imorgon får hon vara hos mormor istället för jag ska ner och måla vardagsrummet i Kungälv.

Igår fick jag målat klart köket. Ett mat-os-gult tak blev vitt och gröna väggar blev ljusgrå. Kanon. Nu har dock Andreas tjatat sig till att jag ska måla vardagsrummet vitt också. Så det får bli morgondagens projekt. Ska inte gnälla för som dom sliter med golvet på övervåningen.

 

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>