Fredag

Sikken lång dag. Helt slut efter jobbet men hemma kunde jag inte direkt vila för Nellie har varit snorig och hyperaktiv fram till nio ikväll… Egentligen skulle vi passat Sigge i helgen men Andreas tyckte att det var roligare att åka iväg på tv-spelskväll så det gick inte. Kan inte passa Sigge samtidigt som jag är ensam med Nellie, nej nej det går inte. Men Andreas tyckte nog lite synd om mig när han struntat i mina planer för när jag kom hem idag så var lägenheten väldigt städad och så hade han köpt chips till mig =)

När jag skulle cykla hem från jobbet förut spöregnade det. Min jobbarkompis berättade då att han blev jätteförvånad när han kom till Sverige och fick se att folk gick ute fastän det regnade. I hans hemland (Turkiet) så blev det helt folktomt på gatorna så fort det regnade, och man skulle aldrig få för sig att gå ut i regn. Det hade aldrig fungerat här i Sverige iaf, för ibland känns det ju som det regnar året om.


Nellie som numer helst vill äta hästkött morgon, middag, kväll.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>