Världens finaste bild!

Min fina pappa, och min fina tös. Han hade varit såå stolt om han sett henne nu. Och Nellie hade varit galen i honom!
.
Jag tänkte på det häromdagen. Hur många 6-10åringar hade kunnat sitta stilla i en lastbil i en vecka i sträck? Men jag gjorde det, och älskade det. Vi räknade hjortar och storkar som vi körde förbi, åt palaschinken, skrev 10-sidiga brev till Anna och Mamma, lyssnade på AC/DC och Sven-Ingvars… Körde till sent på kvällen och när pappa gick upp och körde igen innan solen hade gått upp låg jag kvar där bak och sov. Jag satt snällt i timmar och väntade på pappa medan han lastade eller lossade, och varje gång han kom tillbaka hade han med sig choklad eller någon leksak som dom han körde till gav mig.
Och när jag kom hem till skolan igen så skröt jag om min vecka i lastbilen runt i Europa.
Lämna en kommentar ?

2 Kommentarer.

  1. Vilka underbara minnen du har Frida, var rädd om den skatten – den är din alldeles egna.

  2. Anna, det där är MIN Morfar!

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>