Regn och rusk

Uteplatsen

Här är vår lilla uteplats på baksidan av huset. Först hade vi tänkt att bygga staket längs verandan men nu funderar vi på att kanske bygga ut den något först, typ nästa år. Kommer bli många sköna dagar här i sommar tror jag =) Måste bara ha en grill och utemöbler först . Andreas vill ha en kolgrill och jag vill ha en gasolgrill, så vi vet inte riktigt vad det blir än. Jag tycker det är sådan liten skillnad på smaken när man grillar så jag tar hellre det enklare alternativet =)

Idag är det inte alls lika roligt väder. Och jag och Nellie har bilen full med kartonger som vi ska ner till huset med, så hoppas det inte spöregnar när vi ska lasta ur. Nellie har dessutom blivit jätteförkyld och har fått alvedon mot sin huvudvärk här på morgonen. Men hon vill jättegärna se sitt nya rum, och så har jag lovat en lunch på Ikea =)

Lämna en kommentar ?

1 Kommentarer.

  1. Skall bli kul att se allt detta på to. kramis

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>