=)

Så, då var man nu något pengafattigare men ett hem rikare. Det känns bra! Efter mötet åkte vi till huset och lastade ur bilen. Vad konstigt det kändes att se det! Vi kollade på det en gång i november när det var mörkt och regnigt ute, så jag blev positivt överraskad när rabatterna var fulla av fina blommor och en solig altan stod och väntade på oss. När vi kom stod grannarna och klippte vår häck så det skulle vara fint till vi flyttade in. Sådana grannar passar oss bra 🙂

Klockan ett skulle Andreas vara på jobbet så efter mycket övertalning körde jag honom dit. När jag släppt av honom satt jag på Statoil-macken och grinade i tio minuter innan jag vågade åka! Var sååå nervös och trodde aldrig jag skulle hitta hem. Var nära på att gå ur och fråga en polis om han kunde eskortera mig hem 🙂 När jag en minut och en sväng efter jag börjat köra igen hade tagit mig ut på leden insåg jag att jag håller på att bli lika hispig som min mamma! Vilket jag lovat mig själv att aldrig bli. Tusan också, hur tar man sig ur det här?

Efter min lilla tur till Göteborg åkte jag tillbaka ”hem” till radhuset igen och packade upp alla flyttkartonger vi fått med oss. I morgon ska jag och mamma åka och köpa färg som jag ska måla om köket med. Har inte bestämt mig vad det blir för färg än. Kanske vitt eller ljusljusgrått?

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>