Måndagssprallighet

Ikväll fick jag för mig att jag var tvungen att hitta på något, ni vet när det riktigt kliar i fingrarna. Men i ett ”snart-flyttar-vi-stökigt-hem” finns det inte så mycket spännande att hitta på. Så jag rotade fram en gammal färgburk och målade Lillefots hus vitt. Kreativt Frida, mycket kreativt! Tog typ fem minuter sen var jag lika rastlös igen. Lillefot är dock inte lika glad när han inte får sitta på sitt hus på 48 timmar! Det är dessutom lag på att kaniner måste ha ett hyllplan i sin bur, så jag fick ställa in en av Nellies pallar i huset. Så han inte känner sig diskriminerad.

Nu sitter jag iaf på Styleroom och är kreativ (eller snarare tittar på andra som varit det), och drömmer mig framåt en månad!

Lämna en kommentar ?

2 Kommentarer.

  1. Testar Captcha! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>