Till: Pappa Adress: Himlen

Vad gör du just nu? Sitter du på ett moln, dinglar med benen, dricker en öl, äter ostbågar och kollar en Arsenalmatch? Eller ligger du på den där vita stranden i Thailand som du alltid pratade om att åka till?
Att du är borta är oförståerligt och det gör ont i magen varje gång jag tänker på det. Att tiden skulle läka alla sår tror jag är ett påhitt av någon som aldrig upplevt sorg. Men jag hoppas så innerligt att du inte behöver sakna oss så mycket som vi saknar dig, att du inte sörjer att du inte får uppleva allt som du borde fått uppleva.

Nellie sa häromdagen ”Kan inte morfar komma och hälsa på oss idag?”. Det är sorgligt att höra, men det värmer verkligen att veta att hon tänker på dig. Jag berättar om dig varenda dag, så även om hon inte minns dig själv kan hon göra det genom mina minnen.

Jag pratade med farmor och Lars häromdagen om att hoppet aldrig försvinner. Jag kommer på mig själv med att hoppas på att se dig snart igen, att låtsas att du bara är och jobbar och snart ringer mig igen… Nej, jag tror aldrig det kommer försvinna. Tror det är en överlevnadsgrej för att ta sig igenom dom jobbiga perioderna.

Jag önskar så att du fick vara här hos oss och se allt som händer i våra liv just nu. Jag vet i alla fall att du hade varit världens stoltaste pappa och morfar. Men det har du alltid varit!

Älskar dig papsen!

Lämna en kommentar ?

3 Kommentarer.

  1. Åh, Frida jag gråter så. Du skriver så fint till Pappa, om Pappa. Jag tror Nellie alltid kommer att prata om Morfar, så mycket vi pratar om honom!
    XXXX Mamma

  2. Du skriver så fint syster.. som taget ur mitt egna hjärta… jag tror han sitter o dinglar med benen på ett moln, dricker en öl o knaprar några doodles samtidigt som han zappar mellan en bra match och våra liv, nytta med nöje liksom.. Älskar dig!

  3. hej! kom in på din sida å fick se detta inlägg, jättefint skrivet å jag förstår precis hur du känner din saknad å jag tror heller aldrig att tiden läker såren, de känns mer å mer för varje dag speciellt när man har barn å ser vad dom missar hos en. men man måste som jag förstår ni gör prata om å minnas alla roliga stunder.vet inte va din pappa gick bort i men de e fruktansvärt å missta sin förälder, jag misste min mamma i en mcolycka i somras,mitt i min graviditet då man skulle va allra lyckligast å få dela så mkt tankar..jag ville väl bara lämna ett litet avtryck å säga att jag förstår hur du känner…tycker själv de e skönt när ågon vet precis hur det är å missta någon nära. mvh katarina

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>