Månadsarkiv: december 2014

Jolie 10 månader

Jolie fyllde ju tio månader förra veckan så det måste ju förstås noteras :9 Efter en läkarundersökning på bvc konstaterades att hon går upp väldigt bra i vikt med tanke på att hon äter sin specialkost. Inte undra på det med tanke på att jag matar henne två gånger varje natt, men det nämnde jag förstås inte 🙂 Av någon anledning verkar folk bli rätt upprörda när man berättar att ens barn fortfarande äter på natten, men jag själv känner mig som en filbunke. Sånt där brukar rätta till sig själv så småningom, just nu verkar hon behöva det, och då har jag varken lust eller ork att vägra henne.

Däremot ska jag till dietisten och prata om vad vi kan ge henne mer som mellanmål, för jag tror det är där skon klämmer. Hon verkar inte bli riktigt mätt på vare sig Nutramigen AA eller specialgröten. Brödet vägrar hon och likaså med leverpastej mm. Medan hon äter jättebra dom två lagade målen om dagen. Så det är kanske inte så konstigt att hon behöver en slurk ersättning ett par gånger på natten. Kurvan följer hon iaf perfekt. 72,2 cm lång och 9540 g tung. Och häromdagen så GICK hon 3 steg utan stöd på mattan!

Nellie har nu börjat bandyskola igen medan simskolan har slutat. Hon har lärt sig simma 25 meter både på rygg och mage, dyka och simma under vatten med mer. Så nu blir det till att gå igen till våren. Tack till svärföräldrarna på Tjörn som tagit de flesta söndagar med Nellie under hösten! 🙂

Annars lunkar vardagen på som vanligt. Vi håller oss av någon anledning friska fastän barnfamiljer omkring oss åker på både magsjuka, halsfluss och förkylningar. En sjukdag från skolan har Nellie haft och då var hon nästan för frisk för att vara hemma 🙂 Nästan så man blir orolig för att något bakslag ska komma.

Kameran ligger väldigt oanvänd i sitt skåp sedan en tid tillbaka. Jag har aldrig någon hand över för att fotografera känns det som. Så jag bjuder på en bild från 2003, när jag och Tulla bodde hos pappa. Tur att han inte ser den för hon fick inte sitta på hans välslipade ekbänk 🙂

83072_1166184108