Månadsarkiv: december 2012

Julafton

Idag är finaste dagen på året. Men tankarna går ändå mest till Nellies och Stellas farbror Martin som fick somna in för en dryg vecka sedan. Till Esther och Valter som förlorat sin pappa alldeles för tidigt. Till Karolina som förlorat sin man och livskamrat. Till svärmor och svärfar som varit med om det som ingen förälder borde få uppleva, att förlora sitt barn. Till min Andreas som förlorat sin älskade bror.

Här kan ni läsa en fin artikel om Martin.

 

Martin på Andreas kalas i november.

Balett-tjejen

Nellie på dansskolan. I söndags fick föräldrarna vara med och titta på en lektion för första gången och jag hade ingen aning om vad dom gör egentligen. Så det var jättekul att se. Mellan låtarna var barnen helgalna men så fort musiken började så blev dom helt fokuserade.

Dansuppvisning

20121208-201501.jpg
Idag har stora tjejen haft dansuppvisning på mimers hus. Så duktiga var alla barnen, och jag känner mig riktigt nöjd över att ha bytt från Funkykidz till Dansforum.
Nu får vi se vad det blir till våren, om hon vill fortsätta dansa eller om vi hittar någon annan rolig aktivitet.

Efter uppvisningen hade vi stora släkten här på lunch. Gjorde bland annat denna laxpajen som blev helt ok.

Fina systrar

20121205-211605.jpg

Första snön

Igår blev det glada rop när det äntligen kommit snö. Så det blev till att åka pulka och stjärtlapp hela dagen. Doris tyckte det var jätteskoj, medan Stella mer undra vad vi höll på med 🙂
Idag var det lite väl mycket snö :/ Kaninerna var helt insnöade innan jag fick räddat dom, Doris vägrar kissa och jag fick knappt med barnvagnen till dagis. Hoppas dom plogat när vi ska hämta Nellie iaf.