Dagsarkiv: 7 februari, 2012

Tisdag

Idag fick jag glädjande besked från Uddevalla. Anna har hittat min hamsterbur i pappas förråd. Så nu har jag och Nellie börjat projekt övertalning för att få oss två möss. Nellie har redan döpt dom till Kittel och Hoppis.
Andreas tycker inte alls om detta, så vi får väl se. En dag när Andreas och Nellie var ute och lekte så hade Nellie blivit arg för något, och då hade hon sagt att ”Jag tycker BARA om djur!”. Det är min tjej det =)

Nej, vi får nöja oss med Lillefot ett tag till. Han har förresten fått börja på diet. Eller ja, diet och diet, han får fortfarande dubbelt så mycket mat som en kanin i hans storlek ska ha, men det är ändå hälften av det han tryckt i sig dagligen denna vintern. Men det ska vi minska på. Jag märkte nämligen att han knappt kommer igenom spaljen vid trappan längre. Han får liksom trycka sig igenom. Och när han flyttade in i höstas tog han sig emellan där helt obehindrat.

Nu ska jag läsa klart min bok som jag köpte idag. Hatar när jag läser böcker, för jag kan inte sluta utan läser allt direkt. Så det där med att läsa en stund på kvällen funkar inte för mig. Jag kanske får köpa något tråkigare och mer innehållsrikt kanske. Inte bara tantsnuskböcker.