Dagsarkiv: 28 november, 2011

Ja tack tomten!

Jag förstår att du sitter där i din lilla stuga och funderar över vad du ska ge Frida i Kungälv för julklappar i år. Men jag ska hjälpa dig på traven!

Arne Jacobsens ”Ägget”

Ja, denna fåtölj bara måste hamna i mitt vardagsrum någon gång. Och jag kan till och med tänka mig en kopia för ynka 8000 istället för 50 000 som ett orginal kostar.

One Piece

När man är tjock så skaver allting överallt. Till och med strumporna skaver!!! Om jag får en sådan här så kanske jag kan överleva julen och jag lovar att den blir väl använd! Sen att jag kommer se ut som en Teletubbie det får mina nära och kära stå ut med.

Bodum Bistro elvisp

Först ville jag haft en Dualit, men efter att ha läst fruktansvärda recensioner om hur den låter som tio vanliga elvispar och dessutom väger bly, så önskar jag mig denna istället. Vår elvisp är i stort behov av att skrotas och denna får gärna bli ersättare!

iMac

Ett vitt bord med denna på. Och inget mer. Så kan till och med en datorhörna bli snygg.

Ny systemkamera

Jag vill filma. Tänk alla härliga saker Nellie säger och gör som vi inte kommer få uppleva igen. Jag kan sitta i timmar och kolla på filmer från när jag var liten och skratta åt att jag och Nellie pratade exakt med samma röst (stackars Nellie, ingen sångkarriär där inte). Nä en systemkamera som filmar i HD får det bli.

Årskort på Sportlife

Efter denna vintern behövs en rejäl renovering. Ingen mer One Piece på heltid här inte.

 

Ps. Men du jultomten! Det är faktiskt helt okej om jag inte får något av detta alls. Jag är helt lycklig i min nuvarande soffa, i mina slitna joggingbyxor, med min brötande elvisp och vår klumpiga dator. Det ÄR okej att filma Nellie med mobilen, och jag kan faktiskt gå ut och promenera istället för att ha ett dyrt årskort på Sportlife. Jag nöjer mig helt och hållet med att få fira jul med dom finaste jag har och då betyder julklappar ingenting i jämförelse! Ds.