Månadsarkiv: april 2011

Torsdag!

Idag blir det en cykeltur med Nellie till Bohusgården för att hälsa på farmor och Lars. Nellie har tjatat om att vi ska cykla sedan Andreas var och tvättade min cykel, och idag har jag faktiskt inget att skylla på, det verkar ju bli riktigt fint väder!

Jag behöver nog en cykeltur i Bohusgårdenbacken med en mångakilosunge där bak som gungar fram och tillbaka och ropar ”FORTARE MAMMA, FORTARE!”. Och jag kommer inte få en hjärtinfarkt, trots all den där påskmaten (för att inte tala om påskgodiset). Vad gör man inte för sin dotter? =)

Idag är det en månad kvar tills vi blir Kungälvsbor på heltid och 18 dagar till vi ska börja lägga golv på övervåningen. Och igår fick Nellie bekräftelse på dagisplats i området där vi bor. Den långa väntan är snart slut =)

 

Nakenchock!

Inatt vaknar jag ute på balkongen av att Andreas ropar ”Vad håller du på med??!!”. Ja, det kunde man undra för där höll jag på att fiffla med något, halvnaken. Jag minns inte vad jag drömde men minns att jag tänkte ”Nej fan nu kom han på mig”. Jaja, jag hoppas inte jag utsatt någon granne för onödigt lidande.

Nu har jag precis kommit hem efter en otroligt lång och hurtig kvällspromenad tillsammans med min syster och Sigge. Man får passa på innan vi bor lååångt ifrån varandra.

Slut på helgen

Nellie gungar

Nellie Monster

Både jag och Andreas är överens om att vi har haft en helt fantastisk påskhelg. Helt kravlös, vi har inte planerat något utan bara gjort det som fallit oss in. Bara varit ute hela dagarna!

Jag hade kunnat tänka mig sånt här väder fram till oktober, och sen en solresa i november. Så kan sommaren komma tillbaka igen i nästa april =) Det blir bra det!

Ur Nellies Mun

-Mamma, när vi flyttar… Ska vi ta buss eller flyg eller rida på en åsna då?

Hello Påsk

Behöver jag skriva hur lycklig Nellie blev när hon fick en Hello Kitty-väska full av Hello Kitty-godis av sin fadder Jonas (vem annars?) i påskpresent? Efter att ha stolt visat upp den för säkert 30 personer på Torp har hon vårdat den ömt utan att tjuvsmaka en enda godis, i väntan på lördag =)

 

Påsk!

Kan man vara annat än lycklig med detta väder efter en lång svensk vinter? Tror inte det…

Igår åkte vi till svärmor i Landvetter och sov över till idag. Fick massa god mat och njöt av vädret. När vi kom hem lekte Nellie med sina kompisar i fyra timmar. Så sen var hon trött och somnade som en sten fastän hon sovit middag i bilen hem. All treårstrots blir som bortblåst när hon leker med dom äldre barnen. Fram tills man säger att det är dags att gå in då förstås =)

Livsnjutaren Findus

Findus och Nellie

Härliga dagar

Både idag och igår har jag och Nellie varit ute från tidig morgon till läggdags. Så underbart att kunna vara ute utan att klä på sig 13 lager kläder så man känner sig som en Michelingubbe när man ska göra något.
I morse lämnade jag av Nellie och Lillefot på Misteröd så åkte jag och Emilia och åt frukost i Gustavsberg och tog en promenad ut till Rödön.
Sen åkte jag ut till Misteröd och fick mat och massa sol. Lillefot levde loppan i växthuset där det än så länge bara är jord och sen fick han komma ut och beta lite gräs =)
När vi kom hem vid fyra ringde det på dörren och så kom Nellies nya kompis, en 6-årig flicka och ville leka. Så Nellie lekte på gården med massa barn, sen kom dom upp och åt middag. Nellie var helt lyrisk över sin nya kompis och följde henne minsta steg hon tog.

På Misteröd

Påskkort

Idag har jag tagit massa kort på Nellie och påskharen (Lillefot). Tanken har varit att göra påskkort och skicka till nära och kära. Har valt ut några fina som jag ska försöka få Andreas att redigera så kanske det hinns med.  Tanken var så förra året med men då blev det aldrig av.

 

Påskbild från förra året!

Bröllopsvideo

Anette på Karlheden har lagt upp en video med bilder från studiofotograferingen. Kolla gärna HÄR!

Och HÄR har ni hennes blogg!

Helg

I helgen skulle vi packa. Men när man ska packa så är plötsligt allt annat mycket roligare. Jaja, det är ingen stress, men det hade varit skönt att ha allt man inte använder dagligen packat, så slipper det bli stressigt sen. Igår var det en månad kvar till vi får nycklarna!
Idag hade vi svärmor på besök. Skulle åka och picknicka vid Bjursjön men möttes av ett nedfallet träd över vägen, så det fick bli lite havsluft, kaffe och kanelbullar vid Gustavsberg istället.