Månadsarkiv: januari 2011

2 godingar

Fläskfilé i Göteborg

I dag har jag haft en sjukt kul dag. Har skrattat så mycket att mina magmuskler inte behöver någon träning resten av mitt liv heller. Har sett fram emot att shoppa länge nu, men ändå köpte vi typ inget. Kollade på snygga killar istället, och det fanns det gott om! =)
En standardfika på Condeco senare fick jag min nöjdhet bekräftad på avenyn och därefter gick vi till Andys jobb och fick skjuts hem.


En lunchbag från Lagerhaus att ha till jobbet fick följa med.
”Dagens Lunch *Kan innehålla spår av rester”

Ligger i sängen bredvid en snusande Nellie…

imag0797 (MMS)

Ligger i sängen bredvid en snusande Nellie och kollar på film. Men även mina ögonlock börjar falla…

Köttigt

Efter fyra veckor med LCHF har jag fått för mig att prova på Atkins. Så nu är det kött, ägg, olivolja och gröna grönsaker som gäller i 2 veckor, innan nästa fas inträder. Urk, jag känner redan för att bli vegetarian =)
I vanliga fall är jag smörgåskvinnan (och kanske semlekvinnan) men nu lockar det faktiskt inte ens.

God morgon!

Jag måste lära mig sova! Gick och la mig vid åtta efter nattens jobb, vaknade nio, tio, elva, halv ett och vid två så la jag mig och stirrade i taket en timma. Men nu är det bara en natt kvar, lite sömn och sen ska jag med syrran till Göteborg på måndag. Har längtat sen jul efter det =)

I torsdags skulle jag ut och fika med Emilia. Det blev dock lite mindre fika och lite mer vin, men trevligt hade vi.
Fast nästa gång får vi se till att vinna den där quizen alltså!

Nu blir det lite frukost och mys med Lillefoten.

Herreguuuud

Vad fint väder det är ute! Hur ska man kunna sova efter en jobbnatt när solen lyser in i sovrummet? Nej precis, det är omöjligt! Så istället går jag upp på tok för tidigt och är för trött för att göra någonting alls.
Jag ska nog inte jobba natt i sommar då det är ljust jämt…

Nej nu blir det frukost och sen till polisen och sen hämta mitt lilla ♥.

Tisdag

Idag vaknade jag tidigt av att någon pillar mig i håret som nån jävla elvisp. Om man råkar röra lite på sig då och visa att man är vaken, så är det kört. Och självklart råkade jag göra det och fick två stora lyckliga ögon 2 centimeter från mitt ansikte ”Mamma, ska vi gå upp nu?!”. Jo men visst, klockan är ju ändå sex…
Som tur var skulle vi ändå upp, Nellie till dagis, Andreas till jobb och jag till doktorn. Varenda gång jag kommer tillbaka från den där farbrorn tänker jag alltid positivt att ”Nu var det absolut sista besöket där!”, men efter några månader är jag alltid tillbaka. Vi får se hur det blir denna gången…

Nu har både jag och Andreas gått på LCHF i drygt tre veckor. Har inga tankar på att sluta, har ingen aning om jag gått ner något i vikt, men det är gott och känns nyttigt så vi kör på detta ett tag.
Om en stund ska jag ut och luncha med Jonas och då får det bli fläsk med sallad i stället för raggmunkar.


En middag förra veckan: Spagetti med köttfärssås utan spagetti och med vitkål istället =)

Lapptest

Idag har jag varit på första avläsningen av lapptestet, och nästa gång är på fredag. Då får jag reda på om det varit någon allergi som utlöst eksemet på mitt ringfinger. Sen får jag äntligen duscha igen =) Det är lagom jobbigt att stå och duscha en kroppsdel i taget.

Gosefot


Så här ligger Lillefot med sina stora fötter i soffan varje kväll. När han inte hoppar omkring och kollar i lägenheten förstås. Han har fått en låda i sin bur som han ”gör sina behov” på. Så duktig så =)

Igår var jag på hudmottagningen och gjorde ett lapptest. Så nästa fredag vet jag om jag är allergisk mot något. Själv tror jag inte jag är det men det ska bli skönt att veta säkert. Klias som f*n gör det iaf, men det är väl tejpen =/

Nellie och Kevin


I onsdags var Malin och Kevin här på besök, vilket resulterade i en hel del busande. Mycket har hänt på tre år! =)