Dagsarkiv: 31 december, 2010

Nyårsafton

Idag har jag och Andreas bjudit hem mamma, Norman och Anna. Har bjudit på räk- och avocadotoast till förrät, oxfilé med ugnsrostad mandelpotatis, smörstekt sparris och rödvinssås som varmrätt och tre sorters sorbet med varma bläbär, jordgubbar och björnbär.

Klockan fem gick vi till Museiparken och tittade på fyrverkerierna. Nu nattar Anna Nellie och mamma, Norman och Andreas spelar Lips =)
Själv ska jag gå upp fem imorgon och jobba, men det tänker vi inte på nu =) 

Nellie fick en snowracer av mormor och Norman i julklapp =)

Gooooos!

Här är han, min nya kärlek. Visst har ni aldrig sett något vackrare? 8 veckor är han, och en blandning mellan lejonhuvad kanin och dvärgvädur. Han är lite blyg, men väldigt snäll! Och på kvällarna när bara jag och han sitter i badrummet så är han jättenyfiken och gosig. Nu bor han i sin stora bur i badrummet, men efter helgen (efter alla kalas) ska han få flytta ut i köket. Tänkte att det är lugnast för honom där så länge.

När Nellie kom upp på sin födelsedag frågade jag om han kunde få heta Lillefot. Då fick jag svaret: ”Mjaaa, eller nej… Han kan heta Robot!!!”. Suck, Robot? Jaja, vi får se om jag kan övertala henne =)