Månadsarkiv: november 2010

Natt, natt och så en till natt…

Nu har jag precis varit iväg och lämnat Nellie på dagis. Tanken är att jag ska sova eftersom jag ska jobba natt, men vem kan göra det när man precis har vaknat? Det är så dumt när jag jobbar natt för Andreas måste iväg till jobbet senast 6:30 och jag slutar 07:00. Så Nellie får vara på dagis 6:30-16:00 dom dagarna. Det är långa dagar det.

Igår var Nellie hos tandläkarn, och det var bland det roligaste hon varit med om tror jag =)
Fick åka upp och ner i stolen och innan hon själv var tvungen att öppna munnen så undersökte sköterskan och Nellie tänderna på en kanin.
Nä, nu ska jag gå och göra något riktigt tråkigt så jag blir riktigt trött. Typ dammsuga…

Åh, så fräsigt!

Jag tror jag dog lite grann när jag först såg Serena i Gossip Girl fjärilsvägg… En sån vill jag ju me ha!

Här kan ni klicka er in på han som skapat det! Jag kanske kan få en sådan vägg i julklapp? Fast den lär väl kosta några hundra tusen förstås…
.

.

Mina mobilnördar!

Helg för vissa…

.
I helgen har jag jobbat efter varit hemma i nästan två veckor med nackspärr, förkylningar och Nellie som varit sjuk. Har varit såå trött på jobbet, men det har väl just därför. Inatt somnade jag sent för jag var uppe i varv efter kvällsjobb, sen väckte Nellie mig vid fyra och ville ligga och pilla i mitt hår som vanligt. Så då låg jag halvvaken fram till klockan ringde 5:20… Tänk om hon ändå kunde sova hela nätterna i sin säng igen. Vet inte hur vi ska lära henne det, för man har inte orken när man jobbar… Får väl vänta på att hon växer ifrån det istället (även om jag själv var mörkrädd och sov i mammas säng ibland ända till jag flyttade hemifrån).

Andreas mår lite dåligt igen…

Host host..

Det har varit några förkylda dagar denna vecka… I tisdags åkte Andreas hem tidigare från jobbet och fick 40 graders feber, Nellie likaså och ögoninflammation på det. Själv har jag klarat mig med en fruktansvärd förkylning + hosta.

På nätterna har Nellie legat och feberyrat, helt väck har hon varit. Pekat och stirrat på taket och pratat helt osammanhängande om konstiga saker. I onsdags låg hon med 2 koftor + morgonrock och täcke för hon frös så.
Varje morgon har hon vaknat upp med igenklibbade, variga ögon som hon inte kunnat öppna.
Men idag var den andra feberfria dagen och det firade vi med en sväng på stan i vagnen under en filt. Och sen en smörgås och festis på rådhuset. Nellie var överlycklig att komma ut tror jag.
.

Pärlar

.
Egentligen hade vi en fullspäckad dag i kalendern idag, men eftersom Nellie fått ögoninflammation fick vi ställa in allt. Blev en tur till apoteket sen hem igen för en riktig pysseldag. Målar, pärlar, limmar, klipper…
Allt för att Nellie inte ska märka av sina rinnande ögon.

Planritning

Inscannad från papper, därav kvaliteten. Till vänster undervåning och till höger övervåning.

Morgongymnastik

Såå fin!