Månadsarkiv: oktober 2010

Lite sådär besviken…

I tisdags var Andreas och kikade på ett radhus i Kungälv. Han tyckte det var kanonfint så vi lade ett bud. Det var det även 6 andra som gjorde men idag eftermiddag så la vi vårt sista bud, och då stannade alla andra. Wiiiie, tänkte vi, men då ringer mäklaren och säger att säljaren inte vill sälja till oss eftersom att bara en av oss hade sett de, och då fanns det risk att vi skulle dra oss ur. Andreas erbjuder att vi kan komma dit direkt och det fick vi.

Så jag skickar upp Nellie till mamma, och slänger mig i bilen till Kungälv. När vi kommer dit säger mäklaren att säljaren vill ha ett avslut idag, och eftersom huset var jättefint så var vi beredda att skriva på kontraktet.
Men då ringer mäklarens telefon och en stund senare kommer han och berättar att säljaren valde att sälja det till dom som la budet under oss, för dom var bekanta.
Dom kunde inte kommit på det ett par timmar tidigare eller? Där står man helt överlycklig över att vunnit budgivningen, har stressat iväg 7 mil för att visa att man verkligen vill köpa huset, och dom ångrar sig…
Mäklaren skämdes jättemycket och hade aldrig varit med om något sånt förut.
Men det kommer fler hus, även om man just nu känner sig lite lurad…

Rumpigt

Mamma, mamma!!! Ta kort på min rumpa!

Tänka sig!

Att jag skulle hitta världens finaste kille… Det kunde jag aldrig gissa. Jag är fortfarande så kär i honom att det pirrar i magen =)

Idag blir det solning för på fredag ska jag på Halloween-fest hos syrran där temat är sexigt… Och då kan man ju inte komma blek som en lysmask. Hmm, ja det fick bli en liten skolflickeoutfit. Ni har tur som slipper se eländet =)

Cypern-film

Sova?

Nej det går inte. Imorse vaknade jag 6:50 av en huvudkrock med Nellie och efter det har jag inte kunnat somna igen. Och inatt ska jag jobba 21-07. Det kommer gå bra fram till fyratiden, då kommer frossan, illamåendet och huvudvärken och man vill inget hellre än att sova.

Idag har jag bakat gudagoda solrosbröd. Och så har jag hittat HUSET. Eller iaf det som får duga till jag övertalat Andreas om den där bondgården…
En sådan här med smör på och varm choklad att doppa i får det bli ikväll =)

Virkning pågår!

Idag fick jag en bok om hur man gör Amigurumidjur av min mamma. Efter tre timmars ihärdigt läsande, trasslande och svärande har jag inte kommit så långt men jag kanske har fått lite kläm på det. Kanske.
En som säkert hade blivit glad om jag lyckats med något djur är Nellie =)

God afton!

Sitter här och halvsover efter att ha fått på tok för lite sömn idag… Jobbade natt och sen blev det vårdcentralen + hämta Nellie hos mamma, så det blev inte så mycket tid över.

Fick en ny kur pencillin + en ny salva + en remiss till hudmottagningen så nu kanske det snart blir ordning på fingret. Ångrar inte mitt byte av vårdcentral iaf!
Nej, nu blir det sängen och förhoppningsvis sovmorgon imorgon!
Nellie och Anna leker doktor med Nellies doktorsväska.. Det kan man ägna hela dagarna åt här hemma!

Äckligt värre.

Okej, gillar du inte historier om varande, svårläkta utslag så kan du väl hoppa över detta inlägget =)
I mars fick jag utslag på mitt ringfinger, trodde det var eksem så jag smörjde med kortison. När inte det hjälpte prövade jag med svampsalva ifall det var ringorm eller något men det hjälpte inte heller. För ett par månader sen började fingret spricka och få svårläkta sår så jag gick till vårdcentralen på Skogslyckan och fick pencillin. Utslagen försvann helt med en gång, men så fort kuren var slut kom det tillbaka och var ännu värre. För en vecka sedan gick jag till Skogslyckan igen, men då sa hon att hon tyckte det såg fint ut och att jag bara var lite torr. Jag försökte få henne att förstå att jag aldrig någonsin har torra händer och att i så fall skulle det inte kommit fullt med vätskande bubblor men nej, det gick hon inte med på.
Så jag åkte till Cypern, och där blev det precis som jag visste att det skulle bli, värre igen. Nu kan jag inte räta ut mitt finger för då spricker hela hudvecket upp till ett varande sår.
Bytte vårdcentral till Dagson idag, så imorgon får jag förhoppningsvis tid, och en läkare som kanske kan hjälpa mig lite bättre…
Klicka på bilden om ni vågar =)

Cypern

Så, då var vi hemma igen efter en helt underbar vecka på Cypern. 25-30 grader på land och 26-28 grader i vattnet har det varit hela veckan så vi har bara solat och badat.
På kvällarna har vi varit på Minidisco och Nellie har träffat massor av kompisar. Så söt när hon stod där och dansade till Aqua-Cartoon Heroes varje kväll med dom andra barnen!
Massa djur har vi träffat också. Getter, får, krokodiler, pingviner, apor, papegojor, katter och hundar. Hunden på bilderna blev Nellie helt förälskad i, och fastän den var gammal, halt och full med getskit ville Nellie ta med sig den hem. Men jag tror hellre den ville bo kvar på sin getfarm och valla getter än att bo i vår trerummare =)
Flygresorna gick också bra. Nellie var snäll och lugn hela vägarna, hade fullt upp med underhållnings-tv:n som fanns i varje stolsrygg, full med barnprogram och spel.

Nellie-bild-bomb

Nu har vi skördat dom sista tomaterna och eliminerat plantan. I morgon är det dags, sol, bad och värme. Det hoppas jag iaf. Så det inte blir hotellrum, regn och kall pool. Hehe.