Månadsarkiv: september 2010

Sjukling

Inatt har vi varit mer vakna än sovandes, Nellie har åkt på sin första höstförkylning och hostar i ett. Andreas som skulle upp och jobba fick sova på soffan.

Önskar man köpt en 90-säng till Nellie istället för den lilla så hade man kunnat använda den vid sådana tillfällen istället. Men det är ju lätt att vara efterklok.
Igår var vi och hämtade passen. Nellie såg väldigt allvarlig ut =)

Höstigt värre!

Åh vad härligt väder det varit i helgen! Blåst, regn och kallt. Precis så man vill ha det när man om två veckor befinner sig på Cypern som just nu är soligt med 29 grader i luften och 26 grader i vattnet. Ahhhh…

Idag blev det frulle på coop och snart blir det jobb hela kvällen. Men först en snabbstädning med bra musik.
Idag är jag glad.. Det känns som en sten lättat från mitt hjärta även om det finns en del småsten kvar…

Tjolahopp

Nellie kör lite schyssta dance moves!
Inatt har jag sovit 3-7:30.. Blir helt knäpp av att jobba natt, får sova i omgångar. Nu ska jag på’t igen inatt, så jag hoppas jag kan sova ett par timmar nu på eftermiddagen. Har tagit en liiiiten promenad men det ösregnar ju oupphörligen så det var inte så kul. Var så hungrig så jag hade lust och gå och köpa en kebab med pommes ♥ men kunde inte med att göra det halv elva på morgonen.
Nellie är i Landvetter hos farmor och Andreas jobbar så det är helt tyst här hemma. Men snart blir det Prison break-maraton för min del =)

Torsdag

Om en liten lite stund ska jag gå till jobbet. Lockar inte alls mycket för jag har inte sovit något idag och så är det kolsvart och råttkallt ute. Hade hellre legat i sängen och kollat på tv med en kopp the =)

Nellie hade inte fått vattkoppor. Vet inte alls vad det var men prickarna har bleknat idag. Och skönt var väl det för det hade inte passat så bra just nu med Cypern och jobb och grejer =/

Vattkoppor

Under eftermiddagen fick Nellie massa små röda utslag på magen som bara blev fler och fler. Med tanke på att hon klagade på huvudvärk för första gången någonsin i morse så funderar jag på om det kan vara vattkoppor.. När hon gick och la sig hade hon prickar i olika storlekar på ryggen, bröstet, magen och låren.

Ja, det blir spännande att se i morgon bitti!

Kakverksta’n

Nu har jag och Nell0 bakat schackrutor. Så nu ska vi ägna resten av dagen åt att städa upp efter oss =)

Huvudvärk

Nellie ligger i sängen fortfarande, hon säger att hon har ont i pannan. Men jag antar att det betyder huvudvärk. Idag vet vi inte alls vad vi ska hitta på… Har lovat Nellie att vi ska baka bullar som hon har pratat om i flera veckor nu.

Sitter och skriver ner vad man behöver ha med sig till Cypern. Börjar nästan bli lite nervös nu. Tänk om Nellie blir jättesjuk där nere… Usch vad otäckt.
Hade ju självklart helt glömt bort att fixa pass till också. Så var och gjorde det igår. Jag hoppas verkligen vi hinner få dom på 2 ½ veckor nu. Annars ligger jag nog risigt till =S

Vill inte, vill inte, vill inte, måste…

Eller måste jag? Jag vet inte, varför hamnar jag alltid i sådana här situationer?

Har nyss varit uppe på dagis och lämnat Nellie och nu har jag flera samtal att ringa och en hel del att skriva. Inte här på bloggen förstås, så jag vet inte varför jag började med detta…
Klockan tolv ska jag till vårdcentralen och visa upp mitt finger som är jätteäckligt. Fått eksem eller något på det och det gör ont som tusan…
Igår var jag, Andy, Nellie, Mamma och Norman på Napoli och åt. När vi kom dit och Nellie skulle bestämma sig för vad hon ville äta så frågade hon ”Har dom fiskpinnar här?”. Njaaeeee…

Fredag

Om en liten liten stund ska jag, Nellie och dockan Lisa gå ner på stan och rösta + lite andra ärenden. Det är alltid lika spännande att gå på stan med Nellie. Kommer hon att skrika, slåss och springa ifrån mig eller kommer hon sitta snällt i vagnen och prata med dockan? Ja, det är lotto det där…

Saknad

Skriver… Raderar… Skriver… Raderar…

Finns inga ord men så oerhört mycket känslor. Ett år… Känns som igår samtidigt som det känns som tusen år sedan. Men minnena är fortfarande lika starka. Har tagit fram varenda minne så många gånger under detta året. Varenda dag går jag och minns, om och om igen.
Idag är det dom tråkiga minnena, från rum 3 på 14:e våningen på Uddevalla sjukhus. Dofterna, ljudet av pappa som kämpar för att få luft, synen av pappas dödsångest, hans ögon rullande av smärta, känslan av vanmakt.
Ett år idag. Nu kan jag aldrig mer tänka; undra vad pappa gjorde vid denna tiden förra året. Inga fikor har vi tagit, inga långa telefonsamtal, inga gulliga presenter till Nellie. Min älskade pappa.