Månadsarkiv: mars 2010

Gäsp!

9:45 – Lämnade Nellie på Skoglsyckan.
10:30-16:00 – Jobbade.
16:30 – Hemma och hämtade papper.
16:45 – På banken med syster.
17:30 – På ”styrelsemöte” med syster.
18:00 – Torp med syster.
20:00 – Donken med syster.
20:30 – Hemma.

Nu sitter jag och deppar över att jag fortfarande inte kan använda nya mobilen. Hoppas simkortet kommer imorgon, annars kommer det ju tidigast tisdag ='(

Badklar

Idag köpte jag en baddräkt till Nellie. Har egentligen aldrig förstått varför man ska ha baddräkter och bikinis på småflickor när dom inte behöver det… Men eftersom Nellie älskar katten Jansson så köpte jag den. Och hon blev jätteglad, hade på sig den ända till hon skulle gå och lägga sig. Vilket för övrigt var väldigt sent. Jag hatar det här med tidsomställning… Passar inte alls ihop med barn, det är inte bara till att vrida fram Nellie en timma direkt. Tar flera veckor innan det blir ordning på tiderna igen…

Sänggavel

Igår snickrade vi ihop en sänggavel. Tog en masonitskiva 120 cm * 180 cm, en rulle skumplast och tyg från Åhléns. Så var det bara att häfta fast tyget och skumplasten på skivan med häftpistol. Allt gick på 700 kr men tyget kostade 200 kr/metern så hade man tagit något annat hade det blivit betydligt billigare.

Hur man gör en sänggavel.
Baksidan

Hur man snickrar ihop en egen sänggavel.

Göteborg

Igår tog vi tåget ner till Göteborg och gick på Universeum med Johan och Isabelle. Så här kommer massor av bilder =)

Thailand nästa!

Fan vad gött, både jag och Andreas fick tillbaka mycket på skatten. Så fort vi vet var, hur och när Andreas jobbar i framtiden ska Thailandsresan bokas. 3 veckor paradis i vinter, det är vi bannemig värda!

Impulsköp

Man är så lycklig när man har gjort ett helt galet impulsköp som man verkligen vill ha. Sen blir man så besviken om det inte funkar… Och det känns som det alltid blir så också.
Idag impulsköpte jag en ny fin mobiltelefon. När jag skulle sätta i mitt simkort fungerade det inte i den telefonen, så nu måste jag beställa ett nytt och vänta till typ onsdag på att det ska komma. Blev så arg att jag inte ens tittat på telefonen efter det. Men Andreas har grejat med den hela kvällen, och han verkar gilla den. Det värsta är att hans simkort funkade i den! Så typiskt…


8 megapixelkameran avgjorde mobilvalet =)

Imorgon impulsåker vi tåg till Göteborg och går på Universeum med Nellie.

Torsdag

Idag är jag lite nervös för jag ska snart iväg på en spännande grej.. Mer kan jag inte säga just nu =)
Sitter och lyssnar på Roxette och känner mig väldigt… 80-tal?

Igår somnade Nellie bredvid Anna i soffan. Så låg vi och pratade när Nellie plötsligt lyfte upp armarna, fortfarande sovandes, och ”plockade” i luften och stoppade i munnen. Precis som hon haft en buske med blåbär ovanför sig =) Så låg hon så och ”åt”, till slut blev hon helt galen och fick tag i Annas hår och stoppade i munnen och tuggade. Fortfarande sovandes. Vi började ju gapskratta, man kunde ju inte direkt hålla sig, så hon satte sig upp en stund och bara tittade på oss. Sen la hon sig ner igen och fortsatte sova. Det var det roligaste på länge =)


Strax innan Nellie blev hungrig.

Ledig

Idag är både jag och Andreas lediga samtidigt.. Det är ju ett mirakel! Vi ska fira det med att tvätta till och med. Och ringa viktiga samtal. Har redan betat av två.
Men först ska jag sysselsätta Nellie som står och drar ut alla fryspåsar i protest.

Sommar…

Åh vad jag vill ha sommar! Kunna gå ut utan att dra på mössa, vantar, overall, fuskolle och kängor. Alternativt kan jag tänka mig Thailand. Om nu sommaren inte vill komma. Vi bor ju verkligen i helt fel land. Alla går hela vintrarna och längtar till sommaren som endast varar i max tre månader. Så bor man ändå kvar här hela livet.


Nellie njuter av solen inomhus.

Regnställ


Detta regnstället köpte jag till Nellie på Göksäter för bara 200 kr!

Uhh, jag vet inte vad det är med mig. Är helt obeskrivligt trött och har varit det sen jag fick ont i magen i lördags som jag fortfarande har. Har sovit en och en halv timma med Nellie i hennes säng och hon sover fortfarande. Lite dumt kanske för nu somnar hon väl aldrig ikväll… Men hon är ju så lugn när hon sover så det är ju dumt att väcka henne =)

Har jag berättat om min frisyr förresten? Jag färgade det svart och klippte, men det blev inte alls som jag tänkt mig. Frisören förstod nog inte riktigt hur jag menade så hon klippte bara kortare i luggen och stylade upp det.. Men jag får ta det nästa klippning. Jag vill fortfarande ha typ snaggat på sidorna och ståfräs uppepå.