Månadsarkiv: december 2009

Köksbordet

Blev ett i ek, med sex stolar och en iläggsskiva. Igår kom vi dock på att det kanske hade varit bra med en skiva till, när man har släkten på besök, men det få vi fundera på. Ska bara ha fyra stolar framme, så är det lite mer plats i köket. Kommer bli så bra i nya lyan, bara en månad kvar nu =) Fast den får inte gå för fort för vi måste hinna packa också.


Bordsskivan ska bytas ut nästa vecka för som alltid när man köper något var det ett jack i det.

Nellies födelsedag

Nellie har fått så mycket fina presenter både på jul och sin födelsedag så jag hade velat ta kort på allt och lägga upp. Men då hade det blivit ett väldigt långt inlägg =S


Nellie blåser ut ljusen. Tårtan gjorde jag av marängbottnar, vaniljkräm, blåbär/hallon med grädde uppepå och marshmallows. Gör aldrig om det dock, den flöt ut och blev till tårtmos, men försöka får man annars lär man sig aldrig något.


Sötaste kalasgästen var nog den här lilla flickan vid namn Esther!


Av farmor fick Nellie detta fina prinsesstältet och kläderna fick hon av
farfar och Gunilla.

Nyår


Imorse. Månen såg gigantisk ut i verkligheten, men på bilden blev den visst bara en liten plupp.

Julbilder


Nellie, Marius och Sigge på julafton!

Idag är det verkligen ingen vanlig dag!

För idag fyller vår smula 2 år! Tiden går verkligen fort när man har roligt. Nu har vi gjort 3 pastasallader, kakor och tårta och snart kommer gästerna.
Lovar att snart blogga igen, ska bara få ner mitt ”efter-jul-blodtryck” först!

Jul nr. 3

Idag har vi firat jul för tredje gången. Denna gången var det på Tjörn. Nu sitter jag dock och halvsomnar så även om alla bilder nu ligger på datorn så orkar jag inte lägga upp julbilderna eller skriva något. Så ni får se en bild från frukosten imorse när Nellie satt och var jätteimpad på dom stora snöflingorna som föll utanför fönstret istället.
Förresten blev det ett köksbord!!!

26 december

Det blev inga bilder igår och inte nu heller för Andreas har ett projekt med att byta till Windows 7 eller något.
Idag vaknade både jag och Nellie av plogbilen. Den låter något fruktansvärt så hon blir livrädd varenda gång, men jag tog upp henne så stod vi och tittade på den i en halvtimma från köksfönstret, det gillade hon =) Nu sitter hon och kollar på Pettson och Findus som hon fick av mormor i julklapp.

Idag ska vi till Mio och kolla köksbord. Hoppas, hoppas vi hittar det som vi är ute efter!

Juldagen

Idag är vi hemma hos Mamma och Norman och här är även min mormor. Tomten har varit här idag igen, vi har visst varit riktigt snälla i år. Lägger in bilder från gårdagen och idag senare om jag inte somnar innan =)

Här är jag som tvååring =9

God Jul

God jul till alla våra fina läsare! Nu ska jag och Nellie göra mannagrynsgröt till Andreas och sedan ska vi åka och fira jul hos min faster i Hällevadsholm.

Nellie videobloggar =)


Nellie å, Kule, Kulen natt å, Esther å, PitePonken å, Spisen å, Lagad å, Spaaank!

Ja, jag vet inte riktigt vad Nellie ville säga er med det här.. Önska god jul kanske?