Månadsarkiv: september 2009

Jag har nog väldigt lite att göra…

2 veckor

Nu är det den där dagen igen. Då det gör lite extra ont. Nu kan jag inte längre tänka att ”för två veckor sedan gjorde pappa det”, nu får jag flytta fram det till tre veckor… Man har sina påhitt, jag går runt och tänker saker som att det hade pappa gillat, om pappa hade levt så hade jag ringt honom och berättat det nu, idag är det en fin dag så om pappa funnits hade vi tagit en fika nu. Det värsta är när man för någon tiondels sekund glömmer av att han är borta och man tänker tanken att ringa honom, då gör det så ont sen när man kommer på sig. Och samma när man drömt om honom och vaknar sen, då vill man bara somna om.

Vissa dagar känns allt precis som vanligt, men det är dom dagarna som jag inte kan förstå att han är borta. Andra dagar saknar jag han så sjukt mycket, han var ju inte bara en kanonpappa utan en vän också. Man kunde alltid ringa pappa så fort man var ledsen eller arg för något och då sa han alltid något som gjorde att man mådde bättre. Han stod alltid på ens sida, vad det än handlade om. Peppade en alltid och sa att ”det är klart du ska göra det, skit i vad andra säger!”. Jag är så ledsen för hans skull för att han hade så gärna velat vara kvar, jag är ledsen för min skull för att jag hade en sån jävla bra pappa och jag är ledsen för Nellies skull, för att hon hade världens bästa morfar som hade hittat på massa roliga grejer med henne och skämt bort henne med allt hon önskat sig om han fått finnas kvar. Han hade hatat att inte kunna köpa fina julklappar och presenter till Nellie. Därför ska jag varenda födelsedag köpa den finaste presenten hon kan få och ge den från morfar. Det hade han velat.

I morgon ska vi till sjukhuset för att träffa läkaren. Han ska gå igenom vad som egentligen hände och så får vi ställa frågor. Har ju tusen frågor samtidigt som det känns som att det inte är så roligt att få svar på alla. Men jag ska skriva ner dom ikväll iaf.

Underbara läsare

Sitter här och skriver ut, klipper och klistrar in alla era fina kommentarer i ett album jag pysslar med nu. Så många fina ord har jag fått… Kan ju ta fram mitt album varje gång jag känner mig ensam så blir jag nog på bättre humör =)
Och att det redan på ett dygn har samlats in 1600 kr i minnesfonden är ju helt fantastiskt! Vilka vänner och läsare vi har.

Bestulen

Igår såg jag att Andreas hade lagt upp en bild på en tjej på Facebook så jag frågade honom vad det var för någon konstig bild. Men han hade inte alls lagt upp någon bild och när han försökte logga in så gick det inte för någon hade bytt lösenordet. Sen även på hotmailen/msn. Kul att folk inte har bättre för sig. Fast det finns värre saker här i livet.

Idag har Nellie varit feberfri så det var ju skönt. Hon har börjat säga ”jätte” framför allt typ jättesöt, jättegott och jättemyra. Och så säger hon ”många” också när hon ser flera av något, som ”många skor” eller ”många sten”. Fråga mig inte vart hon lär sig allt, det är väl för att jag är så oerhört pedagogisk i mitt tal. Hehe.

Sjuklingmys

Nellie har blivit sjuk. Hon är inte snorig eller så, bara hög feber. 39.2 hade hon innan hon fick panodil förut. Sen la vi henne vid sju och hon somnade som en sten. Hon hade inte ätit något på dagis och här hemma har vi bara fått i henne lite välling då och då. Sen har vi legat i dubbelsängen alla tre hela eftermiddagen och slumrat. Hoppas hon är bättre imorgon, men annars kan jag tänka mig att ligga nerbäddad i sängen och läsa ”Bu och Bä” hela dagen. Det är ganska gott det med =)

Insamling

Jag och syster har startat en insamling i Cancerfonden till minne av pappa. Den är öppen i ett år och målet är att samla in 10 000 kr. Hade pappa vunnit över denna skitsjukdom är jag säker på att han velat ge varenda öre han haft över till cancerforskningen. Vi får väl se om vi når målet, men alla bäckar små…
Klicka på bilden så kommer ni till insamlingen. Man kan skänka allt mellan 50 och 5000 och det går både via sms och internetbanken.

Höstblomster

Mitt lilla rockband!

Ikväll har Nellie och Andreas spelat Rockband för fullt här hemma, fast Nellie hoppade mest runt och sög på micken =)
Sen har farmor Maja varit här sedan morgonen och hjälpt mig och Anna med massa papper. Farfar Tomas och Gunilla har också varit här och hämtat bilen som vi fått låna i helgen.

Lördagstur

Idag har jag, Andreas, Nellie, Anna och Sigge varit hos min faster Olivia med familj som bor på en gård ute i djupaste skogen (Hällevadsholm tror jag). Nellie har längtat sen imorse för jag hade berättat att hon skulle få träffa kossor. Nu ska vi bara övertala pappa Andreas att vi också ska flytta till landet och ha kor och hästar…


Säg hej till min söta kusin Marius, 11 månader!


Nellie låtsas att Sigge är en häst numer..


Dom fina långhåriga kossorna!


Nellie blev plötsligt så stor i jämförelse mot Marius =)

Annons