Månadsarkiv: juli 2009

Fredag utan sömn

Bara för att jag inte kunde somna igår vaknade Nellie såklart 5:45 imorse. Lite dålig stil tycker jag eftersom hon inte somnade förrän nio på kvällen. Har precis lagt henne nu med, vet inte varför hon plötsligt inte vill sova på kvällarna.
Nu exploderar mitt huvud snart, måste ha sömn men måste ju också få någon egentid..

Nellies farfar och Gunilla har varit här och fikat + hämtat bilen som vi så snällt fått låna hela deras semester. Annars har det inte hänt mycket, inte ens lagat mat utan det fick bli rester som frysen hade att erbjuda.

Fredagskväll hos familjen Nieström. Pappa spelar Guitar Hero, Nellie lusläser Sköna Hem och mamma hon bara fotar.

Bit ihop Frida

Jag är så arg. Arg på att vissa saker är så jävla orättvisa, arg på att inte veta. Arg på flingorna för att dom är slut när jag är som hungrigast, arg på alla som gnäller när dom inte har något att gnälla för. Arg på mig själv för att jag sitter här och gnäller. Arg på skit som kommer och vänder upp och ner på hela tillvaron.

Torsdag

Idag ska jag, sys och paps ner till Göteborg för ett mindre roligt besök. Mamma har varit och hämtat Nellie som ska ut och känna på stuglivet under dagen. Men nu får jag skynda mig. Måste ju skörda i Farmville och spela lite Blitz innan vi åker när ändå Nellie är iväg =)

Dagen

Idag har varit en lång dag. Har hunnit göra en hel del i alla fall. Malin och Kevin var här, vi har varit på jobbet och fikat, spelat boll, tagit en cykeltur, lekt med andra barn nere på gården (som tyckte jag såg sååå ung ut), ätit flygande jakob.
Här får ni lite bilder.

Gosan sov inte middag som hon brukar idag. Hoppade över förmiddagsluren så jag tänkte att hon nog skulle orka vara uppe hela dagen. Men ack så fel jag hade. Medan jag stod och diskade efter middagen vid 16-tiden så hann hon somna te ordentligt i soffan. Försökte väcka henne genom att gå in och leka rummet men hon lade sig genast ner på mattan och sov vidare utan att ens öppna ögonen.
(obs, kolla vilket långt hår hon fått)

Ingen mobil

Glömde min mobil och plånbok i Landvetter så nu är jag utan tills på torsdag kväll. Tills dess kan ni ringa till mig på Andreas nummer. Och Andreas kan ni från och med imorgon nå på mitt nummer! Ombyte förnöjer.

Brun liten bebis

Titta en sån liten söthög vi var och klappade idag! Lilla marsvinen var födda i fredags så dom var så små. Det var Nellies farmors vännina som passade dom och deras mamma plus en till. Hängde ni med?
Exakt samma färg hade min Frans som jag tog hand om. Men han var mycket tjockare och inte så rolig vad jag minns.

Efter masrvinskollen så åkte vi till en lantgård och tittade på fler djur och köpte biodynamiska grönsaker (heter det så farmor?).


LantNellie

Gårdsbutiken

Sen åkte jag till stan för att träffa Maria och Nellie stannade i Landvetter för lite kvalitetstid med farmor. Maria hade blivit blond och gått ner en himla massa kilon så jag kände knappt igen henne. Undra om hon tyckte jag var lika förändrad med mina pluskilon =S Tog en fika på Fröken Olsson och sen blev det en tur på stan.
När Andreas slutade jobbet 16:15 åkte vi och plockade upp våra grejer + barn för att sen åka hem till Uddevalla.


Maria

Jag vill visst bli moster!

Åh vad jag hoppas att jag kommer bli moster till detta pyret (och det vet du att jag gör Anna!). I så fall ska jag lära honom allt jag kan!

Allum

Idag är det ju inte det vackraste vädret så jag, Nellie och farmor Maja har varit på Allum köpcenter och handlat skor till mig. Blev ett par ballerina med remmar på.

Igår lärde sig Nellie säga Ikea! Hon lär sig massa nya ord för varje dag men Ikea är jag stoltast över =)

Pianofingrar..

Nu är vi på plats i Landvetter och Nellie sover förhoppningsvis (hon krånglar ju så med insomnandet/sovandet). Hittade inte mycket på Ikea. En billig badrumsmatta och en lampskärm. Kändes iofs bra att för en gång skull inte komma därifrån helt ruinerad.

Nu sitter vi och dansar till ’lill

0-74f9edd1e35e88667ef029d038aa4c39.png

Kolla varifrån!

Nu sitter vi och dansar till ’lilla snigel’ i bilen på väg till farmor i Landvetter. Men först ska vi ta ett stopp på Ikea!