Månadsarkiv: juni 2009

Tisdag.

Fyy vad varmt det är i lägenheten idag. Helt ljummet och äckligt. Snart kommer Anna hit med korv och bröd så ska vi grilla på balkongen. Sen ska Anna till jobbet, jag till jobbet och Nellie till dagis. Vi har provat kameran lite, det är ju en väldans skillnad på den och vår lilla gamla iaf.

Ops!

Igår när Anna var här spelade vi låten Fuck You med Lily Allen. Helt plötsligt sitter Nellie och dansar och sjunger något som är slående likt ”fuck you, fuck you, fuck you”. Vi får väl börja vakta vår tunga här hemma nu för denna ungen är som en papegoja.

Ä N T L I G E N


Den här kameran är numer mitt favoritintresse. Jag har knappt kunnat jobba idag för jag bara längtat hem för att få se den! Nu sitter jag och lusläser instruktionsboken, jag ska bli bäst på att ta kort med den =)

Somrigt


Nellie fick kläder av sin farmor igår. Här är en klänning från Name It.

Tjolahopp!

Idag väntar jobb. Börjar 16:15 så jag hinner njuta av dagen innan iaf. Jag och Nellie var ute i två timmar och lekte nu på morgonen, men jag märkte att det blev lite för varmt för Nellie så vi gick in och tog ett bad.
Nu är mamma och Anna här och sjunger Lips med mig. Så om ni hör något oljud från Skogslyckan så vet ni vad det är =)

Idag är jag lycklig för vi ska köpa en sak som jag längtat såå länge efter! När jag nu fick min första ordentliga lön så slår vi till, bra inför alla sommarutflykter också =)

Idag…

… har vi varit på Tjörn och badat. Nellies farmor, Anna och Anders kom också dit. Nu hoppas jag att jag fått mig en tillräcklig bränna för att det ska hålla hela veckan då jag jobbar 6 dagar.
Jag och Andreas fiskade krabbor på Tjörn med vårat nyinköpta krabbmetspö.

Igår..

… så hann jag inte blogga. Vi åkte till Ljungskile för att fira min fina morfar som fyllde 74 år. Mina kusiner, morbror + fru, mamma, mormor, Anna, Anders, Nellie och Andreas var också där så det var full fart.


Min kusin Mila och morfar

Efter vi varit där åkte vi till Saxenhov med Anna och Anders. Nellie badade och vi åt grillade revbensspjäll.Barnvakterna på Saxenhov

Unda

Idag tog familjen Nieström badbåten ut till Unda. Där fanns även pappa/morfar och Ingrid och sen kom Jonas också. Jonas upptäckte den geniala idén att han kunde använda Nellie som en brudmagnet så han tog med sig Nellie på ett par promenader =) Var hemma igen vid fyra och nu tittar Andreas på fotboll och tjoar så mycket att jag nästan fick en hjärtattack förut.
Jag trodde det låg två negrer på stranden när vi kom. Men det var visst pappa och Ingrid som solat igen =)

Sooool

Mmm, kan det inte vara sånt här väder hela sommaren? Iaf vecka 30-32 =)

Idag har vi varit ute hela förmiddagen. Gick ner imorse och la oss på en filt bredvid en lekplats. Tog inte länge innan det kom massa barn som ville leka med Nellie, roligt att se att så många känner henne från dagis. Så då hade vi gratis barnpassning ett par timmar =)
Nu är vi hemma för Nellie sover och så ska vi grilla kyckling på balkongen innan jag går och jobbar kvällen. Köpte en elgrill igår och den verkar helt okej.

Bättre..

Idag har Nellie varit riktigt pigg. Hon fick i sig 150 ml välling imorse så det är klart att det stärker henne lite. Vi har varit ute hela dagen idag och det har gått jättebra, fast Nellie har mest suttit och myst i vagnen.

Det bidde ingen ny lägenhetdenna gången. Är för många före i kö än så länge. Men vi väntar tappert på nästa chans =)

Nu ska vi snart grilla korv innan jag ska till jobbet. Nellie fick syn på korv inne på Willys och blev helt till sig och pekade och sa ”KORV”! (Fast med ett pruttljud istället för R). Så det fick det bli till middag idag, så får vi hoppas att hon äter när hon fått välja maten.