Dagsarkiv: 13 december, 2008

Lördag

Vilken kall dag! Efter att bara gått ner till stan, med vantar, så var jag så kall så fingrarna svullnat upp till dubbelt!
Gick på pingstkyrkans loppis med Anna och Cissi (!). Sen gick vi upp till julmarknaden på stan. Det var dock tjockt med folk så man knappt kom fram, till och med när man kör en egen barnvagn så stör man sig på att alla andra har barnvagnar =) Och trängsel blandat med förfrusna öron fick mig att dra mig hemåt tillsammans med syrran. Hemma bjöd hon på pizza, finns det något bättre än hemkörning en lördageftermiddag?
Sen blev det bus med Nellie som varit en solstråle hela eftermiddagen/kvällen. Hon tog sina första två steg idag också, efter mycket övervägande! En liten fegis är hon allt, men hon försökte allt några gånger till.
Sedan lyssnade vi och dansade till galen musik som Anna hade på mobilen. Nellie älskar ju musik och kommer igång på allt =)

 

Nellie har en ganska ovanlig musiksmak för att vara 11.5 månad
(och även en ganska konstig dansstil?)

Trög telefonförsäljare

Det håller på att ringa massa telefonförsäljare till syrrans mobil. Så ringde det något 09-nummer förut, så hon tryckte först bort det. Det ringde genast upp igen så hon ber mig att svara och säga att hon inte är där.

Jag- Hallå.
Telesnubbe- Hej, är detta Anna?
Jag- Nej, det är Annas syster Frida.
Telesnubbe- Okej, har du Anna där eller?
Jag- Nej, hon är inte här. Hon glömde sin mobil här bara.
Telesnubbe- Delar ni hushåll då?
Jag- Nej, det gör vi inte.
Telesnubbe- Okej, det lät ju väldigt roligt, först trycker du upptaget, och sen påstår du att det inte är Anna fastän det är hennes mobil du svarar i.
Jag- Jaha, men vad vill du då? Om jag trycker upptaget vill jag ju uppenbarligen inte ha något samtal.
Telesnubbe- Då ringer jag senare.
Jag- Nej, det behöver du inte alls göra. Säg vad det är du vill istället.
Telesnubbe- Nej, jag ringer sen.
Jag- Nej, det gör du inte, vi vill inte ha din jävla skit ändå!
Telesnubbe- Jo, det gör jag visst det.
Jag- Men är du dum i huvudet eller?
Telesnubbe- Jag ringer sen. Hej då!

Lucia!

Nu mår jag mycket bättre idag. Dock har Nellie gått tillbaka till gamla mönster och äter sedan igår endast ost och clementin typ.
Nu ska jag ta sällskap med Cissi ner till stan och träffa Anna för lite julmarknad och julklappsinköp. Andreas ska till Butlers och kolla fotboll i eftermiddag.

Ett stort Grattis till min älskade pappa på hans 50-årsdag!
I Bohusläningen kan ni se en liten annons till honom på familjesidorna =)