Dagsarkiv: 3 december, 2008

Läkarbesök

Efter att ha pratat med sjukvårdsrådgivningen så bokade vi in ett besök på vådcentralen i eftermiddags. Det var Nellies vanliga bvc-läkare, en ung och snäll tjej. Hon tittade, lyssnade och kände på Nellie och sen så sa hon att hon är ju säkert lite uttorkad, men det finns inget man kan göra mer än att försöka få henne att äta mer. Annars är det dropp som gäller men det är ju om hon blir riktigt ordentligt uttorkad, och så långt får vi verkligen inte hoppas att det går.
Men det var väldigt skönt att få henne undersökt och så får vi se om det vänder snart. Det kommer ju inte fortsätta som nu iaf, antingen blir det bättre eller, om hon inte börjar äta igen, så blir det sämre.

Tack för alla som ringer, smsar och skriver för att höra hur det går med Nellie mm. Det är guld värt att veta att så många tänker på oss när det är tufft. Jag kanske inte har varit den roligaste att umgås med det senaste, men det blir så när man bara har en sak i tankarna hela dagarna..

Ikväll har jag iaf haft kvalitetstid med min karl. Vi har suttit och spelat monopol på xboxen, men jag är ju en galet dålig förlorare och det var nära tårarna när jag blev bankrutt… Iaf nära att jag slog till honom! =)
Nu blir det sängen för min del, och imorgon kanske förskolan med Cissi och Ellie och sedan hem till syster för en efterlängtad fika med henne.


Liten och gaaaarn!

Onsdag

Gick upp klockan sju idag. Nellies utslag som hon har på hela kroppen har blivit mycket värre och nu är hon kruttorr hela hon. Runt ögonen är hon jätteröd och fnasig och hon sitter och kliar sig överallt. Ringde bvc och hon sa att det är ju ett tecken på att hon är lite uttorkad, och så gav hon mig 100 nya tips (precis som man inte provat allt vid detta laget) på saker jag skulle försöka för att få i henne något.
Hon ska ringa imorgon eftermiddag igen för att se om det har blivit någon förändring…
Undra hur långt det måste gå innan någon undersöker henne. Sköterskan frågade om hon var hängig och så, och då sa jag att ”ja, det är hon ju. Visst leker hon ibland och så men hon är ju inte alls som vanligt och vill mest bara ligga i ens knä.”  ”Jaha, men att hon leker ibland är ju ett jättegott tecken!” sa hon direkt då, så jag antar att barnet helst ska va döende innan dom tittar på henne.