Månadsarkiv: juli 2008

Lång & bra dag!

Sådär då var en lång dag avslutad. Jag hade sagt till pappa innan vi åkte att jag visste precis vad jag skulle ha så vi skulle vara hemma till12 igen, men vi var nog där i 4 timmar! Så nu är våran lägenhet ett bombnedslag av ouppackade och uppackade kartonger, prylar och plast… Fastän jag hållt på sen vi kom hem är det fortfarande massor kvar att röja. Och imorgon blir det borrning, borrning och åter borrning. Inget kul men det måste göras (säger jag som står och håller vattenpasset medan Andreas borrar).

Papsen o Nellie sitter och samtalar i en soffa =) (ps. min pappa är svensk, han är bara väldigt brun)


Även Banana var där!


Fika är ju det roligaste på hela Ikea!


Mamma den här vill jag ha!

MosterOstenÄven moster Anna hade en present till Nellie igår. Hon fick detta fina Adidas-set med krypskydd på knäna, en liten spegel på armen, texten ”Catch me!” i rumpan och en boll att krypa efter.

I have a dream…

Jag är fast besluten om att jag en dag ska ha en hund. Jag vet att det är ganska långt kvar just nu, men det hindrar mig ju inte från att drömma och planera lite.

Av stora hundar är favoriten:


Leonberger
Tänk att ha denna stora nalle bredvid sig i sängen på natten, då hade jag aldrig varit mörkrädd! Men med tanke på hur mycket Kitcha fäller som väger 5 kg, kan jag ju bara ana hur mycket en sån här fäller som kan väga upp till 80 kg.

Av mellanstora hundar är favoriten:

Golden retriver
Har alltid velat ha en golden, och ett plus är att Andreas också gillar dom. Lagom size, inte för liten och inte för stor =)

Av små hundar är favoriten:


Mops
Så söt med sina stora ögon. Helst skulle jag nog vilja ha en helsvart. Hmm, man kanske kan ha 3 hundar, en av varje? =)

Ny vän


Idag fyller Nellie 7 månader och därför köpte jag självklart en liten present till henne på BR. Visst är han (ful)söt!
Piper när man ”stänger” näbben på honom också. Nellie blev jätteglad och har skrattat hela eftermiddagen åt honom!

Inköpslista

Här är min inköpslista på Ikea!

Men det lär ju bli en hel del mer…. =) Imorgon klockan 9 åker vi!

Ikea

Imorgon ska jag, Nellie, Papsen och Syrran åka till Ikea med släpkärra. Det betyder alltså att jag kan köpa obegränsat med saker (nästan iaf).
Är det bara jag som tycker att denna gungälgen är söt? Antagligen är det det, men jag funderar faktiskt på att köpa den. Jag älskar älgar, såg faktiskt en häromdagen när vi åkte tåget från Göteborg!

Ekorre gungälg, 299 kr Ikea

Torp!

Idag ska jag och syster åka ut en kortis till Torp. Nellie får vara hemma med papsen.

Har förövrigt lite ångest idag. Igår när Nellie smnat frågade jag Andreas om han ville spela tv-spel 45 minuter så skulle vi gå och lägga oss sen. Javisst sa han och satte sig vid tv-spelet. När det gått 45 minuter frågade jag om vi skulle lägga oss och då sa han bara Nej! Så jag gick och la mig och vaknade 3 timmar senare, klockan halv två och då spelade han fortfarande.
Och då hade han även lovat att gå upp med Nellie idag.
Nyvaken och arg som jag var gick jag upp och tryckte av strömbrytaren och gick och la mig igen. Funderar på hur arg han måste vara nu efter 4 timmars spel, och jag stänger av det utan att han får spara innan…
Kanske borde ge honom frukost på sängen eller något? =S

Gröt som ger god natt?

Hipp har visst en gröt med grönsaker i, som gör barn mättare så dom sover bättre på natten. Kanske något för vår lilla dam här hemma… Själv skulle jag nog aldrig få för mig att smaka en gröt med grönsaker i men det hindrar mig ju inte från att stoppa i Nellie det! =P

Hemma

Nu är vi tillbaks i Uddevalla. Man är inte så sugen på att äta lagad mat i värmen så vi gjorden oss lite sallad med pasta och tonfisk som vi åt på balkongen. Sen har vi ställt Nellie i dagiskö och satt upp oss på lägenheter centralt hos alla fastighetsbolag vi kunde hitta.

Tjörn – dag 2

Idag har vi varit på stranden och badat och skuggat (eller vad heter det när man solar sig i skuggan?) När vi låg på gräset kände jag plötsligt hur något gick i min nacke. Självklart var det en gigantisk pappa långbenspindel som skulle gotta ner sig i mitt hår. Blev livrädd och flög upp, och precis som jag inte skulle vara tillräckligt uppskrämd tog Andreas den i ett ben och vifta med den mot mig och sa ”haha, jag ska kasta den på dig!” Jävla pucko…

När vi kom hem åt vi kokt torsk och äggsås som jag lagade. Och sedan dess har vi suttit och läst på balkongen. Så imorgon åker vi hem till våra missar.

 

Gotta sig i skuggan på stranden är härligt!

Och bada då förstås!