Dagsarkiv: 28 juni, 2008

Dagen i bilder

Idag bestämde jag och Nellie oss för att ta 13:22-bussen ner till stan. Eftersom jag är en riktig tidspessimist var vi självklart vid busskuren 13:10… Satt i busskuren när det kom en ca 15-årig tjej och satte sig bredvid mig och tog upp sin fula Nokia och började spela hemsk musik på högsta volym direkt ur telefonen. Funderade nästan på att ge henne en hundring så hon kunde gå och köpa sig ett headset men istället härdade jag. Bussen var självklart sen och kom inte förän 13:30, och då hade jag väntat i 20 minuter. Gick på bussen med barnvagnen, men väl på märkte jag att det inte var en vanlig buss, utan det fanns bara plats för en enda barnvagn, och där stog det redan en så det var bara för mig att gå av igen… Kollade när nästa buss gick, och den skulle gå om en halvtimma. Jippie, det var bara för mig att börja vandra ner till stan. Småsprang hela vägen så jag var nere på 17 minuter (3 minuter kortare än vad jag suttit och väntat).Egentligen hade vi tänkt äta sushi men nu var jag dödshungrig så det blev till att möta Anna och snabbt springa in på Paddington´s och köpa en räkpasta med en stor cola =)

Sen bar det av hem till Anna, för mys i soffan. Men Facebook-beroende-Anna grejjade mest vid datorn…

Men då kom Zelda och mysade i mitt knä!

Sen promenerade jag och Nellie hem, för när vi kom till Kampenhof var det 25 minuter kvar till bussen skulle gå, och vi tänkte inte göra samma misstag igen!

Ajajajaj….

Sitter hos syster och blir torterad med en pincett. Hon noppar mina ögonbryn nämligen =S
Hittade en ful bild på mig, som får mig att tycka det är väldigt skönt att man faktiskt får plats i en bil igen.

Sena?

Nej, sena är vi inte. Nellie har sovit förmiddag så vi är inte klara förän nu. Ska ta bussen ner faktiskt, fastän det fina vädret. Nellie tycker det är roligast så.

Lördag

Idag ska jag och Nellie ner till stan och träffa syster/moster och kanske prova på sushi för första gången. Inte Nellie då utan bara jag. Andreas är i Onsala och fixar sin farmors hus.
Fan nu vaknar Nellie, jag som inte gjort i ordning mig än =S

Finfint till barnrummet

Så fin spjälsäng… Väldigt dyr, 6995:-, men å andra sidan är det en utdragsäng som kan bli 150 cm lång.
Sänghimeln är också jättefin, men funderar på om den är för stor att ha till spjälsängen. 699:-

Denna slagbänken är ju så söt. 1999:- plus dyna för 399:-.
Allt är från Blå elefant.