Dagsarkiv: 26 juni, 2008

Idag…

…ringde det på dörren klockan 07:10. Jag förstod direkt att det var arbetarna som skulle sätta upp fönsterlisterna. Så jag flög upp med eld i baken, väckte Andreas och skyndade att leta upp kläder… Dom går ju in med huvudnyckel om man inte öppnar, och det hade inte varit så trevligt!
Smet in på toa medan Andreas öppnade ytterdörren. Hörde att han sa Good Morning till dom, så jag funderade över hur han visste att dom inte förstod svenska. En stund senare hörde jag hur dom pratade svenska men det gjorde tydligen inte Andreas för sen gick han in och sa något på engelska till en kille igen. Så då sa han; nej mej behöver du inte prata engelska med! Dom är ju typ albaner eller något, men för det kan dom ju förstå svenska. Hahaha.
Så jag frågade Andreas om han brukar börja prata engelska när han träffar asiater och så med. Hehe, min lilla knäppis.

Sen blev det stopp i toan idag också. Jag köpte en sån där doftgrej till toan häromdagen, som hade råkat ramlat ner, så Andreas spolade ner den istället för att ta upp den. Så nu kommer vaktmästarn imorgon… Hoppas att han inte blir arg =)

Promenerade ner till Lindex och hämtade ut Nellies 6-månaders paket från libero. Lite blöjor, en pekbok, en boll och tvättservetter mm var det i. Jag fick självklart för mig att prova en av blöjorna på Nellie hemma hos Anna sedan. Den var dock förstor och läckte igenom på hela Nellies kläder, och tankspridda jag hade inte med mig extra =S
Så jag tvättade dom i diskhon medan Nellie fick ligga naken och sen blåste jag iaf bodyn torr med Annas hårblås. Då blev väl den överhettad och slutade funka så byxorna hann jag aldrig torka.
Men påhittiga som vi är stoppade vi ner Nellie i ett örngott och lindade in henne i täcke innan jag gick. Andreas skrattade något när jag kom hem och Nellie låg i jacka utan byxor till =)

Nu ska jag gå och störa mig karl lite i em-tittandet. Ha en bra kväll/natt =)

Redig

Nu har jag varit redig och skrivit ner vad vi ska ha till middag i en hel vecka, så ska vi storhandla allt imorgon. Jag är trött på att handla var eviga dag men det blir ju så när man inte har bil.
Här är min lista:

Lördag: Potatisgratäng, pepparbiff och tomatsallad

Söndag: Thaikyckling med ris

Måndag: Falukorv med potatismos

Tisdag:
Torsk med tomat- och dillsås och pressad potatis

Onsdag: Lasagne

Torsdag: Potatis- och purjolöksoppa med hembakt bröd

Fredag: Kötbullar och stuvade makaroner