Dagsarkiv: 24 juni, 2008

Söt

Tisdag

Idag fick jag ett väldans infall att åka ner till stan, och eftersom Andreas var hemma passade jag på att åka själv utan bebis.
Tog bussen ner, mötte mamsen, gick till biblioteket och sen shoppade en del på stan. Köpte 2 scarfar till Nellie som skyddar kläderna från dreggel, en söt pyamas mm. Mamma köpte en jacka till Nellie och en klänning med matchande byxor.
Köpte även en hylla på claes ohlson till duschen med supersugproppar så man skulle slippa borra. Satte dock upp den fel, så den ramlade ner och sugpropparna försvann ner under badkaret. Jag lös efter dom med ficklampa men dom var försvunna, antagligen drunknade ner i avloppet ='( Så jag fick spikat upp hyllan istället, inte lika snyggt och inte alls där jag ville ha den men men.
Åt fiskpinnar och färskpotatis till middag och nu har Nellie sovit snart en timma. Känns konstigt när hon lagt sig i någorlunda tid för en gångs skull. Men skönt, Andreas har laddat ner en film som vi ska se nu, Adam Brody skulle visst vara med så den är säkert bra =)

Visst är Kitcha duktig som sitter i bärsele? =)

Cupcakes igen =)

Kunde självklart inte låta bli att laga fler cupcakes =)
Jonas kom på besök så jag lyckades trycka i honom en. Men nu får det nog vara färdigbakat på ett tag
om inte någon annan vill komma på fika då förstås? =)