Dagsarkiv: 20 juni, 2008

Dagens =)


Klänning – h&m
Body, strumpbyxor – Lindex

Ny dag…

Igår blev jag verkligen jättedålig, hade huvudvärk och var helt dåsig. Men idag är jag pigg igen så det är skönt det.
Pappa kom förbi en sväng igår med ett paket till Nellie och skumdelfiner till mig. Godis är gott =)
Blev jätteglad när jag ställde mig på vågen imorse, hade äntligen gått ner ett kilo till, den har stått stilla länge nu. Det kanske är på grund av skumdelfinerna =) Man kan ju hoppas iaf för sånna kan jag tänka mig att äta dagligen =)

Nu har vi bestämt oss för att åka till Lysekil idag och fira midsommar med Andreas kompis + flickvän och ett par till.
Så naglarna är målade, brun-utan-sol påkletat, kläderna inhandlade… Bara dom där 1000 andra sakerna kvar.
Skulle köpt något midsommarfint till Nellie också egentligen, men syrran var med och vi kunde inte samsas om vad som var fint eller inte så hon fick inget. Nellie skulle nog kunna ha en säck på huvudet och vara lycklig ändå så det är nog ingen fara =)

Satt och läste igår att vid åtta månaders ålder ska barn helst ha två lagade mål per dagen, så jag sa till Andreas att eftersom vi båda är hemma hela sommaren, och båda kommer att gå upp lika tidigt på morgonen (eller hur?) så kan vi försöka börja med det redan nu att äta frukost, lunch, middag och massa mellanmål. Istället för Frukost………………………………………………………………………..Middag.
Man kan ju köra på burkmat också, men varför göra det, man måste ju ändå börja laga någongång, för man kan ju inte mata en 10-åring med burkmat direkt… tyvärr =)

jag e så smart så smart…