Dagsarkiv: 15 juni, 2008

Stackars mig ='(

När Andreas inte är hemma så tycker jag aldrig det är någon idé att laga mat. Det blir ju lika mycket jobb och disk fastän det bara är en som blir mätt liksom.
Så därför blir det alltså så att jag tar mig ett par rostmackor utan pålägg när jag blir hungrig (är inte så mycket för pålägg som inte heter marmelad). Men tyvärr så är ju inte rostmackor så mättande så efter en timma brukar det bli ett par till… Och så håller jag på så till magen skriker efter något annat än mjöl och vatten, då brukar jag koka mig en kastrull snabbmakaroner. Eller göra mig en kopp varm kakao, det funkar med.
Idag är Andreas på Tjörn men rostbrödet och pastan är slut! Så nu har jag stora problem här…
Kanske ska satsa på att laga mat på riktigt idag istället. Jag kan ju sätta Nellie i hennes stol mittemot mig när jag äter och låtsas att hon också äter…
Sikka i-landsproblem jag har.

Inglasad balkong?

Fick ett brev häromdagen att man kan få inglasad balkong om man vill för 250 kr/månad extra i hyra. Jippie tänkte jag, det hade ju varit gött att kunna vara ute på balkongen fastän det blåser/regnar eller när det är lite kallare.
Andreas tyckte dock att det var alldeles för dyrt, det blir ju 3000 kr per år…
Men å andra sidan skaffade ju han ett bredband för 300kr/månad för ett tag sen, och det hade inte jag något att säga till om fastän vi delar på det. Så jag kan ju säga att om vi inte glasar in balkongen så har vi inget snabbt bredband heller =)