Dagsarkiv: 14 juni, 2008

Bebisar

Nellie´s nya favoritgöra är att bli runtkörd i dockvagnen =)

Kitcha och Elvis favoritställe är på byrån i sovrummet. Där sitter dom ofta och hånglar =)

Livet knallar på…

För 5 år sedan var jag nog rätt olycklig…

För 3 år sedan var jag på partytrip till Danmark och träffade mitt livs kärlek. Det kanske inte var så romantiskt, han låg däckad på golvet då jag sa att han kunde få lägga sig bredvid mig i soffan istället vilket han tackade ja till. Efter en stund när jag skulle gå och lägga mig frågade Andreas om han inte kunde få sova på mitt rum eftersom det inte fanns någon ledig säng. Haha, vilket raggningsknep =)

För 2 år sedan var jag nyinflyttad till Göteborg, men pendlade fortfarande till jobbet på Krogen i Uddevalla. Sikken jobbig sommar…

För 1 år sedan var jag ovetandes gravid i 11:e veckan… Om 2 dagar skulle vi åka till Kroatien. Pluggade och hade en mysig sommar.

För 6 månader sedan var jag jobbigt höggravid, gick upp 05:55 för att åka den 2 timmar långa resan till skolan i Göteborg, packade inför resan till Stockholm med Andreas.

Idag har jag njutit i regnet av vår balkong och tittat på Sverige-matchen.

Imorgon ska jag förhoppningsvis få någon att köra mig till plantagen/blomsterlandet.

Om ett år går Nellie på dagis, jag jobbar på sjukhuset, kanske håller på att ta körkort, letar efter hus…

Om 5 år bor vi i ett nytt hus med stooor trädgård, stooor bil, en gosig Golden retriver som springer omkring och Nellie har en lillebror. (jag har sagt till Andreas att vi SKA ha en pojk någongång, hur många flickor det än måste bli innan)

Lördag

Urk, vilken natt. Matat Nellie 4 ggr, jag somnade kanske 00:30 och gick upp 06:45. På tok för lite sömn för mig.
Nu har det börjat regna också, jag som tänkt gå ner till stan… Hoppas det slutar snart.
Andreas ligger på soffan och ”vilar”. Han gick upp för ca en halvtimma sen, åt frukost och sen gick han och la sig på soffan. Jag försökte förklara för honom att han inte är 92 år och behöver ta en tupplur efter frukosten men det gick han inte med på, knäppisen.