Dagsarkiv: 1 juni, 2008

Mitt sura mail =)

Vardag | 0 Kommentarer Mitt mail till vår fastighetsägare =)

Hej!
Bor på cyklonvägen 11, där ni har satt upp plastfilm framför fönsterna så att man inte kan vädra någonting. Har haft 27 grader i lägenheten hela helgen både dag och natt och antar att det kommer vara så fram till ni till slut målar väggarna.
Varför sätter ni upp plasten så lång tid innan? Man kan ju knappt sova i lägenheten som det är nu! Och för ett par veckor sen skrev ni att det troligen skulle vara klart till vecka 22, vad hände med detta??

Hälsningar Frida & Andreas lgh 785

Härliga sol hemska värme

Vilken helg! Soligt och gott. Sånt här väder får det gärna vara hela sommaren, kanske lite svalare bara.

Igår när vi åkte hem från Misteröd och kom in genom porten kom det fram en tjej och ville att vi skulle förlja med in i tvättstugan. Hon kunde ingen svenska överhuvudtaget men visade torkrummet som dörren var helt uppbruten till och så hängde det bara kvar ett par klädesplagg. Någon hade alltså snott alla kläder för henne och hon stog där med sin lilla dotter helt gråtfärdig. Stackarn kan ju inte polisanmäla det heller eller någonting när hon inte kan svenska.
Det läskiga var att vi också hade tvättid igår eftermiddag men åkte ut till stugan istället. Tänk att få alla sina kläder stulna, usch vad hemskt.

Idag tvättade jag en tvätt, städade lite och sen kom mamma och Norman och lämnade en bordsfläkt dom köpt åt oss och hämtade datorn och kameran dom köper av oss.
Jag och Andreas hade tänkt gå ner till min syster och kolla hennes nya lägenhet, men upptagen som hon är (funderar på vem som passar katten när hon inte är hemma) skulle hon till stranden istället.
Så Andreas kom på att vi skulle följa med till stugan idag igen, så där har vi varit nu ett par timmar.
Vi har 26.9 grader i lägenheten och har haft det hela dagen och natten, för dom har satt upp plastfilm framför fönstrena så vi kan inte vädra någonting. Jävla idioter som sätter upp det innan helgen, lovar att dom ändå inte kommer att måla förän i slutet av veckan…
Ska skriva ett hat-mail till fastighetsbolaget nu tänkte jag =)