Månadsarkiv: mars 2008

Dagens =)

image289

Body – Åhlens
Prassliga byxor – h&m

Nöjd

Jag blev nog ganska nöjd ändå med mina gardiner. Och så köpte jag en lampa i samma färg på hemtex häromdagen för halva priset. Fynd!

Vill ha!

image285

Sänghimmel från Lilla mirakel för 479:-

image286

Sovpåse från Bluebox för 250 :-

spjälsäng delux

image279
image280
image281
image283image284

Let me sleep!

Oj vad arg jag varit inatt!
Igår satte jag ut en annons på Uddevallatorget.se om min tv som jag inte har någon nytta för längre. Fem minuter senare får jag ett mail från en kille som vill titta på den idag mellan 9-10.
Så sa jag till Andreas att i så fall får allt han också vara uppe så att vi kan koppla in den och visa snubben hur bilden är. Visst, efter lite tjafs är det helt okej med honom.
Så går jag och lägger mig, somnar riktigt gott, men när jag vaknar halv tre (!) är han fortfarande uppe. Så han har tänkt att sova typ 5 timmar inatt?
Inte en enda gång sen Nellie föddes har han gått upp och gjort iordning henne på morgonen. Trodde han skulle göra det någon gång när han var ledig förra veckan men icke.
I början hade jag gjort vad som helst för att få sova en timma extra, men nu hade det bara varit skönt att gå upp och hoppa in i duschen, äta frukost, göra mig iordning istället för att gå upp och göra iordning Nellie och leka med henne och sen två timmar senare kunna gå och äta, duscha, kissa med mer…
Undra vem det blir som går upp och tar hand om Nellie dom dagarna jag är ledig i sommar? Antagligen jag =S

Glad

Nu har vi varit på bvc och torp. Nellie vägde 5900! och 60 cm lång. Stora tejen nu.
När vi satt i väntrummet så sa en tjej till sin dotter att: Titta den lilla pojken! och så pekade hon på Nellie.. Fy vad irriterad jag blev, är hon inte säker på sin sak behöver man inte öppna käften heller!
Nellie fick iaf sin spruta och det gick jättebra. Men när hon låg där på skötbordet medan jag skulle hålla henne stilla och barnmorskan tog fram den hemska nålen och Nellie började skratta kände jag mig riktigt hemsk. Men hon tog det som en Nielsen och det enda som hände var att hon formade munnen som ett o och sen började hon ganska snart le igen =)

Efter bvc funderade jag nästan på om det var något mer än vaccinering i sprutan för Nellie har varit en exemplarisk bebis sen dess. Hon somnade lugnt i vagnen och sov hela vägen ut till torp och kanske två timmar till, sen tog jag upp henne, matade henne och så fick hon ligga i vagnen och titta på folk och gosa med snuttefilten.
Sen gormade hon lite, men det var ju inget mot vad torp brukar orsaka.
Sen så låg hon tyst och vaken (!) hela bussresan hem, och nu ligger hon själv i babygymet.
Nästan så jag funderar på om det verkligen är min bebis som ligger där i hörnet?image278

Nellie med den söta skallran hon fick av Farfar och Gunilla!

Duktig

Idag gick vi upp vid 6:30 och lekte lite i babygymet. Nellie ville av någon konstig anledning inte äta, hon brukar aldrig äta så mycket på morgonen men idag var det verkligen ingenting hon åt. Så nu ser det ut som jag har silikontuttar!
Vid 7:30 somnade Nellie om i gästsängen så efter det har jag duschat och gort mig ordning samt tvättat en maskin och städat lite.. Inte dåligt va?

Gick in och försökte väcka Andreas genom att sjunga Morning has broken med min finaste sångröst =) men han vred sig bara lite och ropade Neeeej!… Han uppskattade visst inte min sång.

Klockan 11:30 är det dags för bvc, Nellie ska få sin första vaccinering =S Hoppas inte hon är lika nervös som jag bara…
Efter det hoppar vi direkt på bussen till torp för lite shopping med Emelie och Ella. Men jag kom precis på att barnmorskan sa att man kan bli lite gnällig och få lite feber efter vaccineringen så det får vi inte hoppas!

På fredag ska jag köpa en madrass till spjälsängen. Vaggan har tyvärr blivit alldeles för liten, synd eftersom jag brukar vagga henne lite när hon är gnällig. Men eftersom hon sover på mage brukar hon alltid åla omkring där i och nu så får hon inte plats att göra det så hon hamnar inne i hörnen med ansiktet mot spjälskyddet, så jag är rädd att hon inte ska få någon luft =S
Ska försöka hinna montera spjälsängen i kväll. Det blir ett spännande projekt.

Ha en trevlig dag!

Nellie suger på napp

Hej då…

Jag får väl acceptera att jag inte får tillbaka mina bilder… Men det är så tråkigt, alla bilder på Nellie. Som tur är la vi in en del på den bärbara datorn, men det är långt ifrån alla…
TYPISKT

Japp, visst är det illa… Så kallt att jag dragit på mig a

DSC00611.JPG
Japp, visst är det illa…
Så kallt att jag dragit på mig andreas mössa! Nog första gången på dom senaste 10 åren som jag haft på mig en sån. Nu ska vi ner och träffa malin och kevin och se hur det är med dom.