Månadsarkiv: december 2007

Auktions-Frida

Förut ”råkade” jag surfa in på tradera som jag aldrig pysslat med. Men så hittade jag iaf en polarn-och-pyret overall som var jättesöt. Kostar 495 kr ny men på tradera fanns den för 135. Lade några bud men det är hela tiden någon som bjuder över. Nu är den uppe i 160 kr men jag tänkte iaf bjuda till 200. 00:01 slutar auktionen så jag smiter nog in 23:55 och lägger några. Hihi, att jag aldrig kollat tradera förut, det här var ju jätteskoj. Håll tummarna för att jag får den nu då!
image186

Du har 16 dagar kvar till förlossning

VA??? Hjälp!!

Tiden springer ju bara iväg… Undra när den kommer. Jag hade velat ha exakt tid och datum. Så man kan planera lite.. Jag kan ju lika gärna föda imorgon som om 4 veckor. Grrr… Dåligt påhitt av dig där Gud att man aldrig vet!

Måste ha en ny kamera…

Ja, det är faktiskt ett måste just nu. Min kamera tar jättedåliga bilder, iaf inomhus, och jag älskar att ta kort ju. Men tråkigt att alla blir dåliga. Och min satans syster köpte såklart en ny kamera idag också så det gör mig ju inte mindre sugen…
GE MIG!

Jul e kul

Då hade ännu en julafton passerat, dock är inte julfirandet slut för det. Jag hoppas på att pappa och syster vill komma hit idag och äta upp lite julmat och så blir det mormor på torsdag och svärfar på fredag.
Igår gick det bra, hade både mor och svärmor på besök och det blev mycket prat om familjetraditioner. Trött blev man så när alla åkt vid åtta satte vi på en film och sen kröp vi till kojs.

Det tog på Elvis krafter att öppna paket,, det var ju trots allt hans första jul!

image185

Badrumsskåp

Idag köpte jag ett nytt badrumsskåp på Lidl för 199 kr. Brukar inte vara så värst förtjust i lidl direkt men skåpet passa perfekt så…
image184

Brända kakor

Idag bakade jag pepparkakor, men missade självklart att ta ut dom i tid, velig som jag är. Så det blev svarta pepparkakor. Nu ska jag nog gå och göra knäck, fastän det är jättetråkigt, för grädden gick ut igår och det är väl bäst att använda den innan den blir för gammal.

Jag har inte köpt en enda julklapp och känner verkligen inte för det heller… Inte för att det inte är kul, det är det verkligen, men jag har nästan inte köpt någonting till mig själv den senaste tiden,- endast sparat och köpt grejjor till bebis, och helt plötsligt ska man köpa massa grejjor till andra istället. Nä, jag hade verkligen behövt dom pengarna själv… Men men. Är det jul så är det.
image183

Stockholm i mitt hjärta…

I helgen var vi i Stockholm, det var faktiskt bara andra gången i mitt liv som jag var där. Vi åt på McDonalds, pizza hut och handlade på gina tricot och h&m. Allt som man aldrig gör hemma =)
Nä, det var faktiskt jättemysigt, vi promenerade i gamla stan och kollade på slottet mm… Och låg på hotellrummet och mös förstås.
Fast när vi kom med tåget till uddevalla 20:45 gick det ingen buss, och taxin vi ringde efter kom aldrig.. Så vi fick gå hem. Men i Uddevalla var det mycket varmare än i Stockholm så det var inte så farligt.

Andreas på tåget

Varma mackor

Idag har vi varit på stan (jag, syster och Andreas) och jag hade bestämt mig för att jag skulle hitta något fint att ha på mig på lördag (när vi är i Stockholm) och kanske också jul.
Men nää då. Det finns inga kläder för någon med jättemage. Och det känns onödigt att gå och köpa ett mammaplagg nu då det är så kort tid kvar. Blir så ledsen… Har typ inga kläder som passar nu och jag vill ju inte springa runt i mjukiskläder på jul (även fall det lockar).

Nu har jag dammsugit, tvättat golv och skurat badrummet. Och så ska jag gå och göra lite varma mackor, duscha och sen sova för att gå upp 05:55. Känns som jag haft fullt upp hela tiden sen vi flyttade.

Stackars Elvis

Idag har vi kastrerat lillen. Det var så synd om honom. När vi kom hem sprang Kitcha efter honom och fräste för hon tyckte nog han luktade konstigt. Och sen trodde jag han var död, för han låg på toagolvet med ansiktet ner i kaklet och stensov, kunde inte väcka honom. Men nu ligger han iaf i soffan.

Igår när Andreas badade hade han lite publik =)
image181

klippning

Igår var jag och klippte mig… Blev rätt så nöjd, hon tunnade ut det massor, men det blev längre på ena sidan än andra… Sånt man stör sig på. Jäjä. Idag ska jag baka pepparkakor och kanske ta ner symaskinen och sy lite.