Månadsarkiv: juli 2007

Favvisar!

Alla mina favoriter!!!

Fundersam :S

image15
V.16

Seriöst, alla bilder jag ser på personer i v.16 har värsta magarna. Min är typ som vanligt. Det får mig att verkligen tro att det inte är något där inne. Det borde ju vara det, eftersom man sett det på VUL + att vi hört hjärtljuden. Men ändå känner jag mig, varje kväll när jag ska sova, helt säker på att det inte är något där inne. Och om det mot förmodan skulle vara något där, så tänker jag att det antagligen inte är friskt eller att det slutat växa.
Herregud, det är ju 16 dagar kvar till ultraljudet, det kommer kännas som en evighet!

Idag börjar mitt ”sommarlov” på 2 veckor. Ser inte ett dugg fram emot det, då jag inte vet någon som är ledig 🙁
Idag ska jag tvätta och kanske baka bröd och dammsuga. När dagen är slut lovar jag dock att jag endast hunnit tvätta… Jag har ju sååå mycket att göra ; )

I helgen var jag i Uddevalla och hoppades att få umgås med min far och min syster med respektive. Men dom båda är ju inne i varsin ”jagvetintevad”, ska nog inte kalla det livskris, men något är det iaf, så jag och Andreas fick snällt åka hem till pappas tomma lägenhet och kolla på tv:n och äta godis. Vi hade väldigt trevligt hos farmor och Lars, och det var snällt av min mor att köra hem oss till Göteborg på söndagen.

Kramar