Månadsarkiv: januari 2007

Idioter!!!

Sitter här och väntar på att papsen, Ingrid, Anna & Jonas ska komma. Dom är och tittar på badkar i närheten.
Har läst blocket-annonser nu som vanligt och vissa människor blir man så arg på.
Folk skaffar sig djur och sen blir dom alltid ”allergiska” och så gör dom sig av med dom. Eller så skaffar dom sig en vanlig bondkatt när dom bor i en etta mitt i stan och upptäcker sen att katten visst inte trivdes med att på innomhus på 30 kvadrat, ops vi sätter ut den på blocket vettja!
Som den här annonsen: Det är med stor sorg vi måste omplacera vår hund! Ser helst att hon hamnar på landet o kan springa fritt,men få mat o kärlek o sova inne. Orsaken till omplaceringen är att hon inte klarar att vara ensam hemma längre stunder.
Nämen funkar det inte att jobba hela dagarna när man har hund??? Det trodde ju vi!
Eller denna: Hej,Säljer Nu underbara vovve p,g,a utlands resa Han är cippad & vaxinerad itid.
Hoppas aldrig dom människorna skaffar barn!!

Nä nu börjar jag bli för arg här så det är nog dags att sluta… Kram på er!

Me & Malin på Nyår

Me & Malin på Nyår

Hundmässa

Tjenixen!

Imorgon så börjar hundmässan och jag får jobba under hela den =) Jag har redan bestämt mig för att inte äta på lunchen utan gå och kolla in alla vovvar.
Jag har inte jobbat sen 16 december… Men konstigt nog känns det som jag inte varit ledig något. Det är nog för att jag varit sjuk halva tiden. På måndag den 8:e ska jag börja plugga till undersköterska… Det ska bli spännande..Jag är arg för jag vill köpa tavlor, fotölj, tv-bänk, matta men eftersom ingen i hela världen vill köra hem det till mig så får jag väl skita i det.


Funderar på att skaffa en kompis till Kitcha, tycker att hon verkar ensam. Dock ska jag nog fundera ett tag till eftersom jag är inte lika sugen på att få köpa dubbelt med kattsand, dubbelt med mat och ha dubbelt med hår på soffan.. Men i så fall ska jag köpa en från något av katthemmen här i stan. Ja, vi får väl se hur det blir med detta.

Puss & Hej