Månadsarkiv: september 2006

På Botaniska

På Botaniska

Hemska tankar

Snälla någon! Peppa mig lite! Jag känner mig 30 meter under marken ungefär.
Idag är verkligen en sådan dag som jag bara gått runt och grubblat på om jag verkligen gjort rätt val dom senaste månaderna.
Fan, jag gör ju allt för att det ska ordna sig just nu men det hjälper ju inte =(  Det är något helt nytt det här iallafall att inte ha någon sysselsättning.
Förut när jag var i tvättstugan gick jag iaf och tänkte; jag kommer aldrig få något jobb, jag kommer aldrig få något jobb, jag kommer aldrig få något jobb, typ så. Så kommer jag in i trappuppgången och hör att telefonen ringer, så jag kutar in och så e det från det nya stället som frågar om jag vill servera på ett bröllop på Marstrand på torsdag. JIPPIE. Någon har hört mina önskningar.11200606

Min tårta!

Min tårta!

Trist dag

Idag har jag inte gjort något… Endast pratat i telefon och inget mer… Usch vad jag hatar sånna här dagar. Inte ens TV:n har jag slått på. Och Andreas spelar idag så han kommer hem sent.

Igår så jobbade jag på mässan. Klockan 06.00 började jag så klockan ringde 04:30. Och därför tänkte jag i tisdags kväll att jag går och lägger mig tidigt alltså gick jag efter idol klockan 21:00 och lade mig… Men jag bara låg där och vände och vred mig och ångesten blev bara värre. 23:30 gick jag på toa och fick Andreas att släppa xboxet och komma och lägga sig. Det tog väl ungefär 3 minuter innan han snarkade, men minst 2 timmar för mig att somna.

Det gick iaf bra att gå upp och jobba, det är riktigt roligt att jobba där. Slutade vid 14:00 och skulle på anställningintervju 15:30 så jag gick lite i affärer.
Det gick bra där, blev anställd, det är ett slags bemanningsföretag så dom ringer in mig vid behov.

Gå in på http://fridaplida.bilddagboken.se vettja!

Kram

Länder jag varit i

Här är alla länder jag har varit i… Ser inte ut som så många men det är det faktiskt!!

Gör det själv på denna sidan: http://douweosinga.com/projects/visitedcountries