Dagsarkiv: 8 juli, 2006

Kitcha med på grillkväll =)

Kitcha med på grillkväll =)

Lördagskväll

Hello!

 

Andreas ordnade Photoshop till mig för en liten stund sen. Det gick så där… Datorn gick så segt att det inte hände något på jättelänge, men eftersom han tittar på fotboll nu ska jag inte störa han än.

I torsdags ringde vid 11.00 och så var det från Pasta ETC där jag sökt jobb i onsdags kväll via mail. Så på måndag 9.00 så ska jag på arbetsintervju. Linda kör mig ner så jag behöver ju inte tänka på att inte hitta och så. Hoppas nu att det går bra. Behöver verkligen detta.

I torsdags var det ju också 30 grader varmt, så jag och andreas skynda oss med bussen till sisjön och tog ett dopp och sedan hem, så åkte vi med johan och linda till coop och handlade massa god mat och sen åkte vi hit och grilla, drack lite för mycket, och spela kubb.
Jag och Andreas kom i säng vid 5 och 9 ringde klockan och det var dags att gå upp för Andreas åkte iväg med sin pappa och köpte en frys för 600 kr.

Klockan 15.45 åkte vid med tåget till Uddevalla, efter att johan och linda hämtat lilla Kitcha, åkte till mormor och morfar hälsade på, badade vid campingen och promenerade ända in till Lje och tog bussen hem till far. Käka lite thai och la oss tidigt i 180 sängen =)

Och idag vaknade vi 11.00 tog det lugnt och sen gick ner på stan, köpte blommor till farmor och sen tog bussen dit. Vi fick rödspätta och färskpotatis (mums) och åkte hem vid 17:35.

Åkte till Linda och Johan och hämta Kitcha, som varit jätteduktig och nu sitter Andreas och en kompis till han och kollar fotboll.

Själv funderar jag på att baka… frågan är bara vad.

Puss o Kram