Månadsarkiv: juli 2006

jobb, jobb, jobb

Jaha, då var man tillbaka i uddevalla =(

I måndags var jag på arbetsintervju… Det gick la bra, skulle provjobba på tisdagen, men jag fick lite ångest och gick inte… Men jag skulle ringa honom på måndag igen.
Och på söndag ska jag provjobba på ett annat jobb, hoppas jag inte får ångest igen bara =)

Det är bara så surt, eftersom jag jobbar ons, tors, fre heldagar denna veckan och sen lördag från halv fyra så kommer jag inte hem igen förän på söndag och då ska jag jobba igen.. Men men, jag får ju inga jobb om jag ligger på latsidan direkt.

Om en halvtimma börjag helvetet igen =( Var så jävla trött när jag vakna, jag till och med snooza en gång!

Men idag har jag iaf lite rast.

Puss

Kitcha med på grillkväll =)

Kitcha med på grillkväll =)

Lördagskväll

Hello!

 

Andreas ordnade Photoshop till mig för en liten stund sen. Det gick så där… Datorn gick så segt att det inte hände något på jättelänge, men eftersom han tittar på fotboll nu ska jag inte störa han än.

I torsdags ringde vid 11.00 och så var det från Pasta ETC där jag sökt jobb i onsdags kväll via mail. Så på måndag 9.00 så ska jag på arbetsintervju. Linda kör mig ner så jag behöver ju inte tänka på att inte hitta och så. Hoppas nu att det går bra. Behöver verkligen detta.

I torsdags var det ju också 30 grader varmt, så jag och andreas skynda oss med bussen till sisjön och tog ett dopp och sedan hem, så åkte vi med johan och linda till coop och handlade massa god mat och sen åkte vi hit och grilla, drack lite för mycket, och spela kubb.
Jag och Andreas kom i säng vid 5 och 9 ringde klockan och det var dags att gå upp för Andreas åkte iväg med sin pappa och köpte en frys för 600 kr.

Klockan 15.45 åkte vid med tåget till Uddevalla, efter att johan och linda hämtat lilla Kitcha, åkte till mormor och morfar hälsade på, badade vid campingen och promenerade ända in till Lje och tog bussen hem till far. Käka lite thai och la oss tidigt i 180 sängen =)

Och idag vaknade vi 11.00 tog det lugnt och sen gick ner på stan, köpte blommor till farmor och sen tog bussen dit. Vi fick rödspätta och färskpotatis (mums) och åkte hem vid 17:35.

Åkte till Linda och Johan och hämta Kitcha, som varit jätteduktig och nu sitter Andreas och en kompis till han och kollar fotboll.

Själv funderar jag på att baka… frågan är bara vad.

Puss o Kram

Glada tjejer på vift :)

Glada tjejer på vift :)

En Vecka Kvar

Då har en tredjedel av semestern gått, det går ju alltid lika fort. Det värsta är, att jag har sån jävla ångest för att gå tillbaka till jobbet, att jag har tänkt på det hela jävla tiden 🙁  Det hade varit ett jättebra jobb, om jag inte behövt åka vJag hararje onsdag klockan 8.00 och komma hem söndag förmiddag… Hur ska jag kunna lämna Andreas och lilla Kitcha? Och mitt hem liksom.
Nä, jag ska inte tänka mer på det, bättre att ta semestern först och sura sen.

Idag har vi varit på en ö och solat och badat. Det var jättefint vatten, så man såg typ botten fastän det var nästan tre meter djupt. Bruna har vi blivit också, det ni!
När jag tänker efter så trivs jag nog ganska bra i Göteborg. Det känns bra, för fastän det är tråkigt att erkänna så trodde jag nog att det lika väl kunnat gå åt skogen. Nä, nu känns det bra, det känns som hemma. Men sen vet jag ju också att mitt humör svänger ganska fort så direkt jag börjat jobba så tycker jag allt är skit. Nä, nu ska vi inte vara sånna. Men det är i alla fall tur att man har personer i närheten som har lite tålamod med en 🙂

Imorgon blir det grilla, det blir skoj. Får skriva mer om det när tillfälle ges.

Sätter in en liten bild som ni får kika på.

Puss Puss