Månadsarkiv: juni 2006

midsommar

Då var halva midsommar över.
Blev kanske inte som man tänkt sig men ok ändå. Så nu får man iaf sitta här och komma över bakfyllan.
Har lite lust att åka till lysekil idag, men så jävla surt att sitta på en buss så jävla länge. Och så går det bara en buss 00.10 hem från uddevalla.
Och så har jag ju mitt lilla charmtroll här hemma som man helst inte lämnar.

kram

Onsdag – dagen innan sista dagen innan semestern

Hej hej!
Nu ska jag åka till frölunda torg om exakt 36 minuter. Så egentligen borde jag inte sitta här utan gå och mäta badrumsfönsterna eller något vettigt. Jag ska nämligen köpa en sorts plast som jag såg i en tygaffär som man klistrar fast så rutan blir suddig och man slipper ducha inför publik.

Och köpa leksaker till Kitcha, sån dålig kattmamma jag är som inte gjort det än, men hon verkar ju nöja sig ganska bra med mina fötter som leksaker.
En rätt intressant sak upptäckte jag idag. Hon är jättenyfiken på vatten, så jag satte ner henne i badkaret och hon lekte jättemycket med vattnet.
I natt har hon sovit hela natten vid andreas fötter utan att flytta på sig. Hon är så duktig!

Nä nu ska jag gå och ordna lite här.

Kitcha

Kitcha

Nyblivna mamman

Hej hopp!
Igår var vi och hämta kitcha , våran 12 veckor gamla kattunge. Resan gick bra, endast ett fåtal jamanden, och när vi sedan släppte ut henne i lägenheten gick hon försiktigt runt och tittade, sen klättrade hon upp för armstödet på soffan, med hjälp av klorna (!) och började leka.
Så hon har allt varit snäll ända sen hon kom hem.
Men någon sjusovare är hon ju inte direkt. Redan vid 7 imorses fick jag en puss på näsan och sen var det bara att leka henne trött.
Jaa, tänk att man kan bli så förälskad i sina djur.
Alldeles nyss lade hon sig i fruktskålen och lekte, typiskt kattungar. Jag får lägga upp en bild på det sen.

Annars så sitter jag här och undrar var jag ska göra av dagen. Får kanske ta en sväng till stan, trots pengabristen. Andreas jobbar till nio och sen skulle han se fotboll i stan, så han är väl inte hemma förrän sent. Kan hoppas att sverige förlorar så han kommer hem efter matchen iaf =) Jaja, jag har ju fått mitt sällskap nu och det duker ju fint så man ska väl inte klaga.

Puss och kram

www.fridaplida.bilddagboken.se hittar ni fler bilder

Bäbisen i mitten är min

Bäbisen i mitten är min

Sol, sol, sol

Och då var det en ny vecka…
Är ledig måndag, tisdag så nu ska jag ligga och pressa i solen hela dagarna.
Fick meddelande från Sys i går och dom verkade ha det jävligt gött där nere i Frankrike. Lite avis kanske man är.

Igår efter Andreas hade vart på konsert åkte jag ner till stan och vi satte oss på en mysig uteservering vid hamnen och jag åt entrecote och andreas åt nån räkmacka till förrätt och cesarsallad till varmrätt. Och så tog vi en flaska vin.
Det blev ganska dyrt för att vara en restaurang som hade bajamajjor till toaletter. Men det var nog iofs för att dom precis har öppnat.

Nepp nu ska jag skynda mig ut i solen så man inte är en blekfis när anna och jonas kommer hem!

snyft

Hej!

Igår (lördag) var det jobb som gällde. Började halv tre i Uddevalla, och vi visade fotbollsVM på storbildstvn. Mitt in i halva matchen byter dom kanal till 2:an och så visa det sig att vi inte har 2:an inprogrammerad. Smart tänkt dom som hade planerat detta. Hela restaurangen börjar bua, kasta glas och kommer fram till baren där jag står, och kräver att få tillbaka pengar för ölen, kallar mig det ena och det andra. Säger att vi är jävla amatörer och dumma i huvudet.
Och va fan, dom hade ju rätt. Men när man står där grinfärdig så orkar man inte bry sig om vems fel det var utan man vill bara hem. Det var i alla fall den värsta dagen på länge i mitt liv.
Vi fick igång den igen efter typ 20 minuter (fast det kändes som en evighet), men jag tror ju ingen människa kommer nästa gång då Krogen visar VM.

Allt folk var borta vid 9, vi var klara vid 10, så jag tar 22.05 bussen till gbg.
Mamma ringer och blir rasande för att jag inte sover hos henne för hon är ute i sin stuga. Medans Zelda, syrrans katt sitter hemma i hennes lägenhet ensam sedan två dygn tillbaka. Nästa gång får du nog fixa någon som kör hem henne till mig ändå anna. Kommer hem vid 23.50, min käresta har typ haft ”fest” så det ser ut som fan, jag blir irriterad och hotar med att åka till Uddevalla om han inte städar upp det. Somnar med lite ångest över att jag alltid är så grinig.

10:00 ringer klockan imorse. Humöret är bra. För jag tänker att han ska ju bara repa mellan 11 och 15.
Trodde jag ja. Ja just det säger han… Jag ska på konsert ikväll också.
Jahapp, nu sitter jag här med ögona svullna som golfbollar och tänker vad fan gör jag i en stad där jag inte känner någon förutom mina fiskar och väntar på att han ska komma hem om typ 10 timmar.

snyft

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!