Kategoriarkiv: Bröllop

Vackert

På vårt bröllop överraskade svärmor oss totalt med att det kom ett par och sjöng och spelade helt fantastiskt tre låtar. Det var absolut höjdpunkten under kvällen, så jag tycker att ni också borde få höra hur duktiga dom var. Den tredje låten dom spelade var min absoluta favoritlåt You Can’t Steal My Love med Mando Diao. Men den har jag inte nu så den får ni höra en annan gång!

Jaja, ni MÅSTE lyssna på dessa iaf!

Måndagssprallighet

Ikväll fick jag för mig att jag var tvungen att hitta på något, ni vet när det riktigt kliar i fingrarna. Men i ett ”snart-flyttar-vi-stökigt-hem” finns det inte så mycket spännande att hitta på. Så jag rotade fram en gammal färgburk och målade Lillefots hus vitt. Kreativt Frida, mycket kreativt! Tog typ fem minuter sen var jag lika rastlös igen. Lillefot är dock inte lika glad när han inte får sitta på sitt hus på 48 timmar! Det är dessutom lag på att kaniner måste ha ett hyllplan i sin bur, så jag fick ställa in en av Nellies pallar i huset. Så han inte känner sig diskriminerad.

Nu sitter jag iaf på Styleroom och är kreativ (eller snarare tittar på andra som varit det), och drömmer mig framåt en månad!

Bröllopsvideo

Anette på Karlheden har lagt upp en video med bilder från studiofotograferingen. Kolla gärna HÄR!

Och HÄR har ni hennes blogg!

Blommor

Blommorna beställde vi från Blomsterateljén (där jag alltid köper blommor). Corsageblomman på Andreas kavaj har en ståltråd runt stjälken som går i samma färg som flugan.

Ringen

Bröllop

Som många av er redan vet nu så gifte jag och Andreas oss i rådhuset i fredags =) Bara dom närmaste visste om något, och endast föräldrar + respektive och syster + Nellie var med i rådhuset.
Efter rådhuset åkte vi först och fotograferade oss hos Anette Porträttfotografen i Ljungskile och sedan tillVilla Sjötorp på Lyckorna. Där åt vi himelskt god mat tillsammans med vår helt fantastiska familj, som verkligen gjorde dagen oförglömlig!

Efter en kväll med både skratt och tårar åkte vi i en kanonfin bil (Jaguar XJ hälsar A) som Andreas bror Martin ordnat med till Göteborg. Där väntade en gigantisk svit på 7:e våningen på Hotell 11, med panoramautsikt över hela stan och hamninloppet.
Efter en god hotellfrukost på lördagen gick vi på spa och fick helkroppsinpackning i choklad och helkroppsmassage.

Sen blev det lite shopping på stan, Göteborgshjulet och efter det turkisk ångbastu på hotellet.
På kvällen blev vi lite småsugna och gick 5 meter utanför hotellrummet till restaurangen och åt en fasligt god räkmacka. Och idag vaknade vi utvilade halv tio, åt frukost och sen kom svärfar och körde hem oss.

Mitt livs bästa helg har jag precis upplevt och jag svävar fortfarande runt på rosa moln.
Tusen fack till vår fina familj som gjorde fredagen så fantastisk! ♥
Och tack till alla andra som gratulerat oss med samtal, sms och Facebook!

 

Jag har flera hundra bilder att dela med mig av och massor att berätta, men detta får räcka för denna gången, så ni inte tröttnar på mig menar jag =)